Olet täällä

Wexon Oy:n uusi toimitusjohtaja esittäytyy

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Aki Pelkonen on nimitetty Wexon Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2017.

Aloitin virallisesti Wexon Oy:n toimitusjohtajana marraskuun 1. päivä, mutta jo lokakuussa olen tutustunut yritykseen ja osallistunut Teknologia 2017 -messuille, jossa tapasin monia asiakkaitamme.

Olen viimeiset 25 vuotta toiminut turva-alalla ja nyt edessä uusi mielenkiintoinen toimiala ja pitkän historian omaava yritys. Viimeiset seitsemän vuotta toimin United Technologies -konsernissa ja vedin UTC Fire & Securityn sekä Kidde Finlandin liiketoimintoja.

Wexon Oy on hienosti toimiva yritys ja meillä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Jatkossa tulemme entistä enemmän kiinnittämään huomiota asiakkaillemme tarjottaviin palveluihin ja samalla jatkuvasti kehitämme tuotevalikoimaamme. Haluamme olla alan parasta palvelua tuottava yritys, joka yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisee ongelmat.
Wexon Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin lokakuun lopulla ja toivotan kaikki asiakkaat tervetulleeksi uusiin toimitiloihimme. Aion myös aktiivisesti tavata asiakkaita ja näin oppia asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, Aki Pelkonen kertoo.

Toimitusjohtajan vaihdos on luonnollinen osa Wexon Oy:n toiminnan kehittämistä. Tämän muutoksen myötä tulen vastaisuudessa kehittämään myös muita Wermundsen -konserniin kuuluvia yrityksiä. Näen myös tärkeänä, että Akin myötä saamme uuden näkemyksen, miten Wexonia voidaan jatkokehittää tulevaisuudessa. Haluan tehdä Akin kanssa läheistä yhteistyötä, jotta hän saa kaiken tarvittavan tiedon jonka myötä pystymme tekemään Wexon Oy:stä entistä kilpailukykyisemmän komponentti- ja ratkaisutoimittajan, Wexon Oy:n entinen toimitusjohtaja Kari Wermundsén toteaa.

Lisätietoja:

Kari Wermundsén
Wermundsen Oy, toimitusjohtaja
kari.wermundsen@wermundsen.fi
p. 029 005 5510

Aki Pelkonen
Wexon Oy, toimitusjohtaja
aki.pelkonen@wexon.fi
p. 09-290 44 148
m. 0400-730 742

Ota yhteyttä