Olet täällä

Wexon on Suomen johtava venttiiliratkaisujen ja -tuotteiden asiantuntija

Kutsumme itseämme laadunmetsästäjiksi syystä: etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa rullaisi sujuvasti. Kokeneet asiantuntijamme ovat tukena tuotekehityksestä toimitukseen asti.
Meillä on laaja verkosto maailman johtavia tuotevalmistajia, jotka takaavat sinulle juuri oikeanlaiset ratkaisut ja erikoistuotteet tarpeen mukaan. Tilaaminen meiltä on helppoa ja turvallista!

Miksi valita Wexon venttiilikumppaniksi?

  • Meiltä saat joustavan ja ammattitaitoisen asiakastuen aina tarvittaessa
  • Tuotetoimituksemme ovat nopeat ja luotettavat
  • Kattavasta varastostamme saat perusventtiileitä eri tarpeisiin
  • Pidämme asiakaskohtaisia puskurivarastoja erikoistuotteistasi
  • Meillä on maailmanlaajuinen päämiesverkosto ja laatutuotteet
  • Wexon on luotettava, suomalainen perheyritys pitkällä kokemuksella

Lue mitä asiakkaat sanovat meistä

Kun luottamus ratkaisee!

Magneettiventtiilit ASCO L182/L282 ja L133
ASCO-tuotteisiin on luotettu Suomessa jo 40 vuoden ajan eikä turhaan. Laajasta valikoimastamme löydät 2-tieventtiilit vesijohtoverkoston paine-erolle sekä 0- paine-erolle. Venttiilit ovat erittäin laadukkaita ja soveltuvat  käytettäväksi vedelle, ilmalle, öljylle sekä inerteille kaasuille.
Valikoimastamme löytyy myös WRAS hyväksytyt venttiilit juomavedelle. Venttiilien rungot messinkiä tai haponkestävää terästä, kalvot NBR/FKM/EPDM. Lue lisää >

Atex-venttiilit
Ympäri maailmaa vaativat kohteet luottavat Ascon venttiileihin. Teollisuusstandardit ja taattu varaosien saatavuus tekevät tutuista merkkituotteista huolettomia käyttää.
Meiltä saat erikoisventtiilit räjähdysvaarallisiin tiloihin (ATEX / IECEx) 2-tie, 3-tie ja 5-tie toiminnoilla. Saatavana eri materiaaleja ja suojausluokkia, mm. Ex d, Ex em, Ex i jne.
Myös erikoismalleja mm. matalille lämpötiloille. Lue lisää >

Säätötoimilaite Sintesi SMART
Sintesi SMART on säätötoimilaite erityisesti lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövedelle kun halutaan säätää lämpötilaa. Se on erittäin tarkka ja luotettava ja sitä on saatavissa useille eri jännitteille.
Toimilaitteen kanssa voidaan käyttää 2-tie ja 3-tie palloventtiileitä koossa 1/2 ", 3/4" ja 1 ". Toimilaitteen ohjaus on 0-10V tai 4-20mA toiminta-ajat ovat 30, 60 tai 120 sekuntia sovelluksesta riippuen. Lue lisää >

Tutustu kaikkiin venttiileihimme.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Asiantuntijoidemme yhteystietodot löydät täältä.

Ota yhteyttä