Asiantuntijaorganisaatiomme hakee toimitusjohtajaa

Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun tuotteiden lisäksi myös asiantuntijapalveluissamme, tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

Wexon työllistää Suomessa yli 15 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9,4 MEUR. Suomen lisäksi Wexonilla on toimintaa Venäjällä sekä Baltiassa.                         

Wexon Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys ja osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 28,4 MEUR ja henkilöstömäärä noin 120.

Haemme nyt asiantuntija- ja myyntiorganisaatiollemme TOIMITUSJOHTAJAA.

Etsimme tuloshakuista teknisestä alasta ja myyntiorganisaation johtamisesta kokemusta omaavaa toimitusjohtajaa lisäämään kasvua liiketoiminnassamme.

Vastaat yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä sekä yhtiön kannattavuudesta, toiminnan laadusta ja yhteistyökumppanisuhteista. Keskeisiä tavoitteitasi ovat yrityksen voimakkaan kasvun mahdollistaminen, kilpailukyvyn varmistaminen, laadukkaan palvelu- ja asiakaskokemuksen vaaliminen sekä sisäisten toimintamallien selkeyttäminen. Toimitusjohtajana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla keskeinen toimija kansainvälisten päämiesten ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittäjänä sekä dynaamisen uusasiakashankinnan vetäjänä.

Wexonilla on lukuisia vuosikymmeniä kestäneitä asiakassuhteita, kumppaneita, jotka luottavat perheyrityksemme asiantuntijoihin ja dynaamiseen asioiden hoitamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa strategista liiketoimintaymmärrystä, näyttöjä muutosjohtamisesta sekä liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta, mielellään tekniseltä alalta. Työn alkumetrejä helpottaa, jos omaat jo kattavan kumppanuusverkoston ja tunnet alan keskeiset asiakkuudet, yhteistyötahot sekä vaikuttajat. Aikaansaavan "kädet savessa" -asenteen lisäksi toivomme, että kommunikoit vakuuttavasti. Esimiehenä asetat tiimeillesi selkeät tavoitteet ja luot yhteisen vision tulevaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä kehittyvän teollisuuden ja tuotekehityksen parissa. Sinulla on rinnallasi motivoitunut asiantuntija- ja myyntiorganisaatio sekä vakaan perheyrityksen taustatuki. Kansainväliset päämiehet ja kollegasi Venäjällä ja Virossa tuovat lisämaustetta työpäiviisi.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan joukkueeseemme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Sami Lehto +358 50 525 7755. Parhaiten tavoitat Samin puhelimitse 8.3. ke klo 10–12 ja 19.3. pe klo 12–14.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa 21.3. mennessä osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi

Tutustu täältä vielä paremmin asiantuntijuuteemme ja asiakkaisiimme.