Facebook Pixel
1.9.2021

WEXON VERKKOKAUPPA AVATTU - ARVONTA

Wexon Oy:n Facebookissa ja Instagramissa järjestämän arvonnan säännöt
1. JÄRJESTÄJÄ
Arvonnan järjestää Wexon Oy
2. ARVONTA JA OSALLISTUMINEN
Arvontaan osallistuminen alkaa 2.9.2021 ja päättyy 30.10.2021
Arvontaan voi osallistua käymällä wexon.fi -sivuilla yllämainittuna aikana ja/tai kommentoimalla uutta verkkokauppaa Wexonin Facebook/Instagram-postauksen kommenttikenttään. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.
Arvonta suoritetaan 15.11.2021 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä siinä kanavassa missä hän on kommentoinut.
3. PALKINTO JA PALKINNON TOIMITTAMINEN
Palkintona Wexon arpoo kaikkien kommentoijien kesken yhden Suunto 7-merkkisen kellon ja toimittaa sen voittajalle. Palkinto toimitetaan voittajalle Wexon Oy:n kustannuksella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Wexon Oy vastaa arpajaisverosta.
Wexon Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.
Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.