Facebook Pixel

Kannettavat mittalaitteet

Kannettavat mittalaitteet
Värähtelytasojen seuranta on edullinen ja luotettava ennakoivan kunnossapidon keino. Muutokset tärinätasoissa kertovat aina muuttuneista käyttöominaisuuksista ja auttavat usein havaitsemaan alkavan vikaantumisen ennen kriittistä laiterikkoa.
Puhaltimien, moottorien, pumppujen, kompressorien ja muiden pyörivien laitteiden säännöllinen värähtelymittaus voi auttaa välttämään ennenaikaiset laakeri- ja laiterikot.

VibChecker on nopea ja helppokäyttöinen mittalaite koneen kunnonvalvontaan ennakkohuollossa. Se perustuu ISO 2372- ja ISO10816 -standardien värähtelyn laajakaistamittauksiin ja auttaa havaitsemaan monenlaiset ongelmat, kuten epätasapainon, virheelliset linjaukset, löysät liitokset ja vaihdeviat.
BearingCheckeriä käytetään arvioimaan vierintälaakerien kuntoa. Mittaukset tehdään säännöllisesti samasta kohdasta laitetta ja samanlaisessa käyttöpisteessä, jolloin voidaan havaita trendejä ja välttää ennenaikaiset laakeririkot. BearingChecker on helppokäyttöinen ja luotettava laite, jota voidaan käyttää myös elektronisena stetoskooppina.

Koko valikoimaan pääset tutustumaan SPM Instrumentin verkkosivuilta: https://www.spminstrument.com/products-and-services/