Olet täällä

Moottoroidut lineaariyksiköt RGS ja RGW

Haydon Kerk RGS – Rapid Guide Screw – on edullinen ja kompakti kierretanko käyttöinen lineaariyksikkö jonka ominaisuuksia ovat poikkeuksellisen suuri nopeus, tarkkuus ja käyttöikä. Kierretankokäytöille ominainen kriittinen nopeusraja on RGS-lineaariyksikössä onnistuttu poistamaan, mikä mah dollistaa suuret nopeudet (jopa 1,5 m/s) pitkissäkin liikkeissä. Nousun tarkkuus on 0,0006 mm/1mm ja kierretangon välyksettömyys ja kuluvuuden kompensoinnin ansiosta on toistettavuus
0,0013 mm. Lineaariyksikön käyttöikä jatkuvalla 1/4 dynaamisella kuormalla on noin 254.000.000 cm. Rinnakkaismallissa RGW on kummallakinpuolella profiilia lisäura rajakytkimiä varten.

Moottoroidut lineaariyksilöt

Moottoroituihin lineaariyksiköihin RGS ja RGW on asennettu lineaariaskelmoottori. Tuloksena on mahdollisimman lyhyt rakenne, koska ruuvi on kiinnitetty jäykästi suoraan moottorin roottoriin. Erillistä akselikytkintä ja tukilaakeria ei siten tässä rakenteessa tarvita. Vielä itsenäisemmäksi lineaariyksikkö tulee, kun siihen asennetussa moottorissa on yhteenrakennettu IDEA-askelmoottoriohjain. Tämä on mahdollista käytettäessä 43 x 43 mm:n moottoreita. Ohjauksella varustettu lineaariyksikkö on toimintavalmis heti kun sähköt on kytketty. Hallinta ja ohjelmointi tapahtuvat graafisen käyttöliittymän kautta. Kahdesta mallista RGS on kapeampi ja RGW leveämpi,koska siinä on profi ilin kummankin puolen lisäura rajakytkimiä varten.

Myynnin yhteystiedot

Tuotekuvat

Valmistajan verkkosivut


Ota yhteyttä