Facebook Pixel

New in blogs

Show all articles
 • Wexon FI johdon muutos
  Wexon FI johdon muutos

  Wexonin toimitusjohtajan Otso Ikosen toimitusjohtajan tehtävät päättyvät 12. elokuuta 2022. Yhtiön johdossa kesäkuusta 2021 saakka toiminut Ikonen aloittaa 15. elokuuta VR Groupin johtoryhmän jäsenenä ja raidekaluston kunnossapidosta vastaavan VR FleetCaren toimitusjohtajana.
   
  ”Olen kuluneen vuoden aikana saanut tehdä töitä erinomaisen tiimin ja hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhtiö on vakaalla pohjalla ja uskon, että seuraajallani tulee olemaan hyvät lähtökohdat yhtiön kehittämiseksi”, Ikonen sanoo.
   
  ”Kiitämme Otsoa hänen antamastaan työpanoksesta yhtiön hyväksi. Toivotamme hänelle menestystä uusissa tehtävissään”, toteaa Wexonin hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.
   
  Wexon on käynnistänyt Ikosen seuraajan valintaprosessin. Muutos toteutetaan niin,

  Read more
 • Wexonin avulla kunnossapito sujuu soljuen
  Wexonin avulla kunnossapito sujuu soljuen

  Innovatiiviset kannettavat mittalaitteet kunnossapidon haastaviin tarpeisiin Wexonilta
  Löydä putken vuotokohdat helposti ja nopeasti. Wexon tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kannettavia ultraäänimittareita nesteiden virtausmittaukseen. Esittelemme tässä uutiskirjeessä Pulsar PTFM 6.1 -mallin.
   
  Ultraäänimittari helpottaa ja nopeuttaa kunnossapidon työtä. Mittari antaa luotettavan tiedon nopeasti aina, kun tarvitset. Wexonin asiantuntijatiimi on aina apunasi oikean tuotteen valinnassa. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löytyy nyt entistäkin tarkempaa tuotetietoa.

   

  Laakereiden kunnonvalvonta on olennainen osa pyörivien laitteiden ennakoivaa huoltoa ja suunnittelemattomien tuotantokatkosten ehkäisyä. SPM Instrumentin Bearing Checker BC200 -mittalaitteella pysyt ajan tasalla pyörivien laitteittesi kunnosta ja ennakoit laakerien tilaa.

  Read more
 • Laadukkaat japanilaiset kuularuuvit 16 mm saakka
  Laadukkaat japanilaiset kuularuuvit 16 mm saakka

  Laadukkaat KSS kuularuuvit Wexonilta – kysy asiantuntijoiltamme lisää räätälöitävistä tuotteista


  Tässä uutiskirjeessä esittelemme ainutlaatuiset ja laadukkaat miniatyyrikuularuuvit lääketeollisuuden tarpeisiin. Tuotteet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja ne valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisena ISO-sertifikaattien mukaisesti: ISO9001, 14001, 13485. 


  KSS-Kuularuuvit:
  - KSS on erikoistunut kuularuuveihin 0–16 mm Ø
  - Laaja valikoima eri nousuja 0,5–30 mm saakka
  - Asiakaskohtaiset ja räätälöitävät kuularuuvit
  - Tuotanto tapahtuu ISO-Sertifikaattien ISO 9001,14001 ja 13485 mukaisesti.
  - Tarkkuusaste C0–C5

   

  Esimerkkejä tuotteista:

  Read more
 • Kuulumisia Wexonilta
  Kuulumisia Wexonilta

  Arvoisat asiakkaat, maailma on muuttunut tammikuun kirjeeni jälkeen melkoisesti. Ukrainan kriisi heittää varjonsa näkymiin ja syventää osaltaan kovasta kysynnästä johtuvaa materiaalien saatavuushaastetta. Wexon jatkaa asiakkaiden palvelemista ja toiminnan kehittämistä strategian mukaisesti. Panostamme laatuun, asiantuntijuuteen ja tuotteiden saatavuuteen.
   
  Wexon vastaa muuttuneeseen tilanteeseen syventämällä yhteistyötä hyviksi havaittujen päämiesten kanssa entisestään ja kasvattamalla varastoa. Keskittymällä valittuihin laadukkaisiin päämiehiin pystymme hankkimaan tavaraa sujuvasti, ja toisaalta taistelemaan myös kustannusten nousua vastaan. Olemme käynnistäneet useille uusille asiakkaille tuotekohtaisen puskuroinnin, jolla pystymme turvaamaan saatavuutta ja toisaalta vapauttamaan asiakkaiden käyttöpääomaa varastosta.
   
  Wexon on osa Wemundsen-konsernia, johon on kevään aikana liittynyt myös Kovartek Oy. Kovartek jatkaa itsenäisenä yrityksenä, mutta tulemme jatkossa

  Read more

Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2022 Wexon