Facebook Pixel

New in blogs

Show all articles
 • Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.
  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Tämän vuoden keskeisiä teemoja ovat alan muutos, varmuus sekä tulevaisuus. Tässä uutiskirjeessä esittelemme tuotteet, jotka ovat messuilla näytillä.  

  Lue Lisää Energiamessuista.


  Read more
 • Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.
  Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Kansainvälisesti tunnettu Emerson Roadshow -rekka pysähtyy Onnisen parkkipaikalla Lahdessa 26.8.2022 klo 7–11.

  Tapahtumassa on esillä laajasta Asco/Aventics -tuotevalikoimasta uusimmat automation & prosessiteollisuuden tuotteet ja ratkaisut — unohtamatta perinteisiä pneumatiikan ja nesteen hallinnan komponentteja. Demoja ja tuotteita voi seurata kahvikupposen ääressä.

  Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun oli kyseessä sitten tuotteet tai asiantuntijapalvelut ja tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Read more
 • Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta
  Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta

  Toimilaiteventtiileitä käytetään automatisoiduissa kohteissa niin teollisuuden kuin kunnallistekniikan kohteissa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote.

  Tässä uutiskirjeessä esittelemme:

  •    Teollisuusventtiilit

  •    Vinoistukkaventtiilit

  •    Toimilaitteet


  Read more
 • Wexon palvelee myös kesällä
  Wexon palvelee myös kesällä

  Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, Wexon on panostanut alkuvuoden aikana voimakkaasti asiakaspalveluun, tuotteiden saatavuuten ja tuotetiedon laatuun.

  Tuloksia on myös saatu – olemme onnistuneet kasvamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pääosin tuotteita on ollut hyvin varastossa. Toimitusajat ovat edelleen pitkiä, mutta hyvät päämiessuhteet ja puskurointi ovat auttaneet meitä pitämään yllä palvelutasoa. Tarkalla toiminnalla tuotepäällikkömme ovat myös saaneet pidettyä hintojen nousut valmistajilta maltillisina ja kilpailukykymme entistä parempana.
   
  Wexon palvelee normaalisti läpi kesän ja tavoitat meidät ilman katkoksia myös lomakaudella. Varastomme on auki kaikkina arkipäivinä, ja tuotteita saapuu päämiehiltä viikottain. Yleisesti varastotasomme ovat hyvät ja yleisimpiä tuotteita on hienosti saatavilla.

  Read more