New in blogs

Show all articles
 • Esitteitä helpottamaan asiakkaidemme arkea!
  Esitteitä helpottamaan asiakkaidemme arkea!

  Olemme julkaisseet esitteitä, joiden toivomme helpottavan ja nopeuttavan tuotteiden löytymistä ja valintaa. Esitteissä kerromme tuotteidemme keskeisimmät ominaisuudet, ja ammattilaisemme ovat aina valmiina kertomaan lisää tuotteiden yksityiskohdista ja käyttömahdollisuuksista!

  Räjähdyssuojatut anturit ja toimilaitteet – pi safety

  Read more
 • Leo Lemmetyinen tuntee teollisuusventtiilit
  Leo Lemmetyinen tuntee teollisuusventtiilit

  Kun on ollut alalla pitkään töissä, tuntee tuotteet, toimintaympäristön ja asiakkaat – ja asiakkaat tuntevat sinut. Leo Lemmetyisen oli helppo tulla Wexonille maaliskuun alussa asiakkuuspäälliköksi ja ottaa vastuulleen teollisuusventtiilien myynnin, sillä hän tunsi alan todella hyvin. 

  ”Olen työskennellyt tällä alalla pitkään, vain yritykset ovat silloin tällöin vaihtuneet matkan varrella. Suomessa on pienet piirit, ja tunnen laajalti alan väkeä”, kertoo Lemmetyinen.

  Yli 20-vuotisen uransa aikana Lemmetyinen on ollut töissä mm. Norgrenilla, Metal Workilla ja AVS:llä. Hän on työskennellyt venttiilien ja pneumatiikan parissa niin myynnissä kuin tuotepäällikkönäkin. Vuonna 2023 hänelle tarjoutui mahdollisuus

  Read more
 • Pohjoinen Teollisuus 2024 - Kärppien pelipaita arvottu!
  Pohjoinen Teollisuus 2024 - Kärppien pelipaita arvottu!

  Teollisuusväki kokoontui jälleen Oulussa Pohjoinen Teollisuus 2024 -messuilla 22.–23.5.2024. Oli ilo nähdä kaikkia tuttuja ja vanhoja asiakkaitamme. Odotamme myös innolla, millaisia projekteja pääsemme toteuttamaan uusien tuttavuuksien kanssa tulevaisuudessa! 

  Osastollamme käytiin vilkasta keskustelua niin yrityskuulumisista, tuotteista kuin palveluistakin. Erityistä kiinnostusta herätti kasvanut teollisuusventtiiliemme tuotevalikoima sekä Wexonin oma venttiilien kokoonpanopiste, jonka toiminta on nyt käynnistynyt Helsingissä. 

  Moni messuvieras kiinnitti huomiota osastomme seinällä roikkuneeseen hikisen aitoon Kärppien game worn -pelipaitaan. Pelipaita arvottiin messujen päätteeksi osastolla käyneiden kesken, ja voittaja on nyt ratkennut – onneksi olkoon Arto Pasanen! Pistämme pakettia tulemaan.

  Kiitos kaikille messuvieraillemme hyvästä seurasta

  Read more
 • 50-vuotialla yrityksellä on tukeva perusta tulevaisuuden kasvuun
  50-vuotialla yrityksellä on tukeva perusta tulevaisuuden kasvuun

  Sipoolaisesta kellarista helsinkiläiseen moderniin konttoriin – olemme äärimmäisen ylpeitä 50 vuoden taipaleestamme!

  Wexon Oy:n toimitusjohtajana vuoden verran toiminut Miika Halminen kertoo, että Wexonin pitkä historia on luonut yritykselle vakaan liiketoimintamallin.

  ”Kyllä 50 vuodessa on saatu paljon hyvää aikaan. Liiketoiminta on vahvalla pohjalla ja kasvuun on haluttu investoida ennakkoluulottomasti. Wexonilla on erinomaisia edustuksia ympäri maailmaa ja uusia erinomaisia edustuksia haetaan systemaattisesti. Myös asiakaskunta on erinomainen ja laaja, viime vuonna meidän palveluihin luotti yli 2000 asiakasta. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa toiminnan kehittämistä paremman palvelun, vahvemman osaamisen ja reippaamman kasvun takaamiseksi”,

  Read more