Facebook Pixel
Loading...
CUSTOMIZED PRODUCTS
THE WORLD IS BUILT ON DETAILS
CUSTOMIZED PRODUCTS
THE WORLD IS BUILT ON DETAILS
CUSTOMIZED PRODUCTS
THE WORLD IS BUILT ON DETAILS

Wexon – Keeps your business flowing

Wexon - Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

New in blogs

Show all articles
 • Wexonin uudeksi toimitusjohtajaksi kansainvälinen teollisuuskonkari Otso Ikonen ABB:ltä
  Wexonin uudeksi toimitusjohtajaksi kansainvälinen teollisuuskonkari Otso Ikonen ABB:ltä

  Wexon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Otso Ikonen 7.6.2021 alkaen.

  Ikosen keskeisiä tavoitteita Wexonilla tulevat olemaan yrityksen voimakkaan kasvun mahdollistaminen ja kilpailukyvyn varmistaminen panostamalla laadukkaaseen palvelu- ja asiakaskokemukseen sekä sisäisten toimintamallien selkeyttämiseen.

  Toimitusjohtajan rooli on myös ainutlaatuinen tilaisuus olla keskeinen tekijä pitkäaikaisten asiakassuhteiden ja kansainvälisen päämiesverkoston kehittäjänä sekä dynaamisen uusasiakashankinnan vetäjänä.

  “Olen innostunut kasvusta ja arvon luomisesta asiakkaille parantamalla heidän liiketoimintaansa”, kertoo pitkään kansainvälisessä liiketoiminnassa vaikuttanut Ikonen, ja jatkaa: ”Uskon, että työskentelemällä liiketoiminnan etulinjassa ja valmentamalla tiimiä kohti kristallinkirkkaita tavoitteita, pystyn parhaiten auttamaan asiakkaitamme ja joukkuettani saavuttamaan parhaat tulokset.”

  Asiakas- ja ihmisläheisellä Otso Ikosella on yli 20 vuoden kokemus teollisuuden muutosjohtamisesta ja myynnin kehittämisestä, viimeisimpänä ABB:n Large Motors and Generators -liiketoiminnan maailmanlaajuisesta tulosvastuusta. Tätä ennen Ikonen on vetänyt ABB:n konetehdasta Pitäjänmäellä ja toiminut erilaisissa myynnin, projektoinnin, ja hankinnan johtotehtävissä.

  “Minulla on laaja kokemus asiakkuuksien ja myyntikanavien johtamisesta sekä työskentelystä eri toimialojen, kansallisuuksien ja kulttuurien kanssa maailmanlaajuisesti. Odotankin kovasti työskentelyä Wexonin asiakkaiden kanssa sekä yhteistyötä Venäjän ja Viron kollegoitteni ja yli 40 maasta koostuvan päämiesverkostomme kanssa”, sanoo Ikonen.

  Ikonen uskoo tuovansa Wexonin joukkueeseen positiivista selkeyttä ja energiaa kasvattamalla samalla uusien asiakkaiden kiinnostusta Wexonin palveluihin. Avoin viestintä, luottamus ja optimismi ovat asioita joihin hän itse uskoo.

  “Tulevaisuudessa haluan myös auttaa asiakkaita siirtymään liiketoiminnassaan seuraavalle tasolle samalla kun parannamme maailmaa tuleville sukupolville”, kiteyttää vastuullisuuden puolesta puhuva, kestävyysurheilua, valokuvausta ja luonnossa liikkumista harrastava Ikonen.

  Juha Wermundsén jatkaa Wexon Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

  Read more
 • Wexonilla laaja valikoima erilaisia teollisuusventtiileitä!
  Wexonilla laaja valikoima erilaisia teollisuusventtiileitä!

  Nyt saatavilla ammattilaiskäyttöön laaja valikoima erilaisia pallo- ja läppäventtiileitä pneumaattisella tai sähkötoimilaitteella. Meiltä löytyy kokonaisratkaisut ja venttiilit eri sovelluksiin mm. energian tuotantoon, kaasusovelluksiin (LPG, CNG, Biokaasu), vedenkäsittelyyn, kaukolämpöön ja kemianteollisuuteen.

  Arktisiin olosuhteisiin tarvittaviin sovelluksiin sopivia sähkötoimilaitteellisia venttiileitä on saatavilla jopa -60°C käyttölämpötilalle.

  Ota yhteyttä Wexonin myyntiin, saat meiltä sujuvaa asiakaspalvelua ja ammattiosaamista juuri sinun tarpeisiin.

  Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä

  Nyt saatavilla ratkaisut tiukkoihinkin vaatimuksiin!

  Palloventtiilit

  • koot DN600 asti (24”)
  • liitäntä kierre, laippa ja hitsattavat
  • paineet PN500 asti
  • materiaaleina hiiliteräs, ruostumaton teräs ja erikoismateriaalit kuten Duplex
  Read more
 • ABO Valve korostaa laatua ja innovointia!
  ABO Valve korostaa laatua ja innovointia!

  Wexonin edustama ABO on tällä hetkellä yksi suurimmista eurooppalaisista teollisuuden sovellusten sulkuventtiilien ja säätöventtiilien valmistajista.
  Asiantuntijoidemme kautta saat käyttöösi ABO tarjoaman laajan tuotevalikoiman, joka kattaa läppäventtiilit yleis- ja teollisuuskäyttöön, mukaan lukien kaksois- ja kolmoisepäkeskeiset läppäventtiilit vaativiin kohteisiin.

  ABO Valven tuotteet ovat taatusti korkealaatuisia ja kestäviä. Venttiilit ovat saaneet useita erilaisia eurooppalaisia ja kansainvälisiä sertifikaatteja, kuten ATEX, FIRE SAFE, SIL, TUV, GOST R, Lloyd’s Register, ABS, DVGW ja API 609-0068.

  Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous

  Luotettavat läppäventtiilit wexonilta

  Kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit
  2E-sarjan kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit takaavat hyvän tiiveyden useimmissa teollisuuden käyttökohteissa.

  • Kokoalue: DN50 – DN800
  • Lämpötila-alue: -55°C /
  Read more

Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.