News

 1. Esitteitä helpottamaan asiakkaidemme arkea!

  Esitteitä helpottamaan asiakkaidemme arkea!

  Olemme julkaisseet esitteitä, joiden toivomme helpottavan ja nopeuttavan tuotteiden löytymistä ja valintaa. Esitteissä kerromme tuotteidemme keskeisimmät ominaisuudet, ja ammattilaisemme ovat aina valmiina kertomaan lisää tuotteiden yksityiskohdista ja käyttömahdollisuuksista!

  Räjähdyssuojatut anturit ja toimilaitteet – pi safety

  Read more »
 2. Leo Lemmetyinen tuntee teollisuusventtiilit

  Leo Lemmetyinen tuntee teollisuusventtiilit

  Kun on ollut alalla pitkään töissä, tuntee tuotteet, toimintaympäristön ja asiakkaat – ja asiakkaat tuntevat sinut. Leo Lemmetyisen oli helppo tulla Wexonille maaliskuun alussa asiakkuuspäälliköksi ja ottaa vastuulleen teollisuusventtiilien myynnin, sillä hän tunsi alan todella hyvin. 

  ”Olen työskennellyt tällä alalla pitkään, vain yritykset ovat silloin tällöin vaihtuneet matkan varrella. Suomessa on pienet piirit, ja tunnen laajalti alan väkeä”, kertoo Lemmetyinen.

  Yli 20-vuotisen uransa aikana Lemmetyinen on ollut töissä mm. Norgrenilla, Metal Workilla ja AVS:llä. Hän on työskennellyt venttiilien ja pneumatiikan parissa niin myynnissä kuin tuotepäällikkönäkin. Vuonna 2023 hänelle tarjoutui mahdollisuus

  Read more »
 3. Pohjoinen Teollisuus 2024 - Kärppien pelipaita arvottu!

  Pohjoinen Teollisuus 2024 - Kärppien pelipaita arvottu!

  Teollisuusväki kokoontui jälleen Oulussa Pohjoinen Teollisuus 2024 -messuilla 22.–23.5.2024. Oli ilo nähdä kaikkia tuttuja ja vanhoja asiakkaitamme. Odotamme myös innolla, millaisia projekteja pääsemme toteuttamaan uusien tuttavuuksien kanssa tulevaisuudessa! 

  Osastollamme käytiin vilkasta keskustelua niin yrityskuulumisista, tuotteista kuin palveluistakin. Erityistä kiinnostusta herätti kasvanut teollisuusventtiiliemme tuotevalikoima sekä Wexonin oma venttiilien kokoonpanopiste, jonka toiminta on nyt käynnistynyt Helsingissä. 

  Moni messuvieras kiinnitti huomiota osastomme seinällä roikkuneeseen hikisen aitoon Kärppien game worn -pelipaitaan. Pelipaita arvottiin messujen päätteeksi osastolla käyneiden kesken, ja voittaja on nyt ratkennut – onneksi olkoon Arto Pasanen! Pistämme pakettia tulemaan.

  Kiitos kaikille messuvieraillemme hyvästä seurasta

  Read more »
 4. 50-vuotialla yrityksellä on tukeva perusta tulevaisuuden kasvuun

  50-vuotialla yrityksellä on tukeva perusta tulevaisuuden kasvuun

  Sipoolaisesta kellarista helsinkiläiseen moderniin konttoriin – olemme äärimmäisen ylpeitä 50 vuoden taipaleestamme!

  Wexon Oy:n toimitusjohtajana vuoden verran toiminut Miika Halminen kertoo, että Wexonin pitkä historia on luonut yritykselle vakaan liiketoimintamallin.

  ”Kyllä 50 vuodessa on saatu paljon hyvää aikaan. Liiketoiminta on vahvalla pohjalla ja kasvuun on haluttu investoida ennakkoluulottomasti. Wexonilla on erinomaisia edustuksia ympäri maailmaa ja uusia erinomaisia edustuksia haetaan systemaattisesti. Myös asiakaskunta on erinomainen ja laaja, viime vuonna meidän palveluihin luotti yli 2000 asiakasta. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa toiminnan kehittämistä paremman palvelun, vahvemman osaamisen ja reippaamman kasvun takaamiseksi”,

  Read more »
 5. AKT:n lakot vaikuttavat Wexonin toimituksiin

  AKT:n lakot vaikuttavat Wexonin toimituksiin

  Lakon vuoksi emme pysty takaamaan normaalin toimitusaikataulumme mukaisia toimituksia ja kotimaan kuljetuksissa saattaa esiintyä sovituista aikataulusta poikkeavia viiveitä. Kiireellisien toimitusten osalta pyrimme löytämään vaihtoehtoisen toimitusreitin ja mahdolliset lisäkulut veloitetaan sopimuksen mukaan laskulla.

  Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja lakosta mahdollisesti seuraavia viivästyksiä.

  Read more »
 6. Olemme Mukana Teknologia 07.-09.11.2023

  Olemme Mukana Teknologia 07.-09.11.2023

  Osastollamme asiantunteva henkilökunta ja esillä mielenkiintoisia uutuuksia mm.


  Read more »
 7. Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Yhdyskuntatekniikan Näyttelyyn 10.–11.5.2023

  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Yhdyskuntatekniikan Näyttelyyn 10.–11.5.2023

  Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan parhaiden asiantuntijoidemme kanssa! 

  Read more »
 8. Kampanja – Aventicsin Laadukkaat Tuotteet Pneumatiikkaan Erikoishinnoin Wexonilta

  Kampanja – Aventicsin Laadukkaat Tuotteet Pneumatiikkaan Erikoishinnoin Wexonilta
  Tiesitkö, että Wexonilta löytyy laaja valikoima Aventics-pneumatiikkatuotteita suoraan Helsingin varastosta? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme nyt huhti-toukokuussa, niin sinulla on mahdollisuus saada tuotteita kampanjahinnoin. 

  Tässä uutiskirjeessä esittelemme:

  •  Sylinterit

  Read more »
 9. Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Tämän vuoden keskeisiä teemoja ovat alan muutos, varmuus sekä tulevaisuus. Tässä uutiskirjeessä esittelemme tuotteet, jotka ovat messuilla näytillä.  

  Lue Lisää Energiamessuista.


  Read more »
 10. Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Kansainvälisesti tunnettu Emerson Roadshow -rekka pysähtyy Onnisen parkkipaikalla Lahdessa 26.8.2022 klo 7–11.

  Tapahtumassa on esillä laajasta Asco/Aventics -tuotevalikoimasta uusimmat automation & prosessiteollisuuden tuotteet ja ratkaisut — unohtamatta perinteisiä pneumatiikan ja nesteen hallinnan komponentteja. Demoja ja tuotteita voi seurata kahvikupposen ääressä.

  Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun oli kyseessä sitten tuotteet tai asiantuntijapalvelut ja tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Read more »
Page