News

 1. AKT:n lakot vaikuttavat Wexonin toimituksiin

  AKT:n lakot vaikuttavat Wexonin toimituksiin

  Lakon vuoksi emme pysty takaamaan normaalin toimitusaikataulumme mukaisia toimituksia ja kotimaan kuljetuksissa saattaa esiintyä sovituista aikataulusta poikkeavia viiveitä. Kiireellisien toimitusten osalta pyrimme löytämään vaihtoehtoisen toimitusreitin ja mahdolliset lisäkulut veloitetaan sopimuksen mukaan laskulla.

  Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja lakosta mahdollisesti seuraavia viivästyksiä.

  Read more »
 2. Olemme Mukana Teknologia 07.-09.11.2023

  Olemme Mukana Teknologia 07.-09.11.2023

  Osastollamme asiantunteva henkilökunta ja esillä mielenkiintoisia uutuuksia mm.


  Read more »
 3. Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Yhdyskuntatekniikan Näyttelyyn 10.–11.5.2023

  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Yhdyskuntatekniikan Näyttelyyn 10.–11.5.2023

  Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan parhaiden asiantuntijoidemme kanssa! 

  Read more »
 4. Kampanja – Aventicsin Laadukkaat Tuotteet Pneumatiikkaan Erikoishinnoin Wexonilta

  Kampanja – Aventicsin Laadukkaat Tuotteet Pneumatiikkaan Erikoishinnoin Wexonilta
  Tiesitkö, että Wexonilta löytyy laaja valikoima Aventics-pneumatiikkatuotteita suoraan Helsingin varastosta? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme nyt huhti-toukokuussa, niin sinulla on mahdollisuus saada tuotteita kampanjahinnoin. 

  Tässä uutiskirjeessä esittelemme:

  •  Sylinterit

  Read more »
 5. Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Tämän vuoden keskeisiä teemoja ovat alan muutos, varmuus sekä tulevaisuus. Tässä uutiskirjeessä esittelemme tuotteet, jotka ovat messuilla näytillä.  

  Lue Lisää Energiamessuista.


  Read more »
 6. Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Kansainvälisesti tunnettu Emerson Roadshow -rekka pysähtyy Onnisen parkkipaikalla Lahdessa 26.8.2022 klo 7–11.

  Tapahtumassa on esillä laajasta Asco/Aventics -tuotevalikoimasta uusimmat automation & prosessiteollisuuden tuotteet ja ratkaisut — unohtamatta perinteisiä pneumatiikan ja nesteen hallinnan komponentteja. Demoja ja tuotteita voi seurata kahvikupposen ääressä.

  Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun oli kyseessä sitten tuotteet tai asiantuntijapalvelut ja tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Read more »
 7. Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta

  Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta

  Toimilaiteventtiileitä käytetään automatisoiduissa kohteissa niin teollisuuden kuin kunnallistekniikan kohteissa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote.

  Tässä uutiskirjeessä esittelemme:

  •    Teollisuusventtiilit

  •    Vinoistukkaventtiilit

  •    Toimilaitteet


  Read more »
 8. Wexon palvelee myös kesällä

  Wexon palvelee myös kesällä

  Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, Wexon on panostanut alkuvuoden aikana voimakkaasti asiakaspalveluun, tuotteiden saatavuuten ja tuotetiedon laatuun.

  Tuloksia on myös saatu – olemme onnistuneet kasvamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pääosin tuotteita on ollut hyvin varastossa. Toimitusajat ovat edelleen pitkiä, mutta hyvät päämiessuhteet ja puskurointi ovat auttaneet meitä pitämään yllä palvelutasoa. Tarkalla toiminnalla tuotepäällikkömme ovat myös saaneet pidettyä hintojen nousut valmistajilta maltillisina ja kilpailukykymme entistä parempana.
   
  Wexon palvelee normaalisti läpi kesän ja tavoitat meidät ilman katkoksia myös lomakaudella. Varastomme on auki kaikkina arkipäivinä, ja tuotteita saapuu päämiehiltä viikottain. Yleisesti varastotasomme ovat hyvät ja yleisimpiä tuotteita on hienosti saatavilla.

  Read more »
 9. Wexon saa liiketoimintasi kasvamaan

  Wexon saa liiketoimintasi kasvamaan

  Wexon – kotimaisen ruuantuotannon tukena. Tarjoamme kattavan valikoiman parhaita tuotteita puutarhoille, maanviljelijöille ja elintarviketuotantoon. Wexonin ammattilaiset auttavat sinua löytämään juuri oikeat tuotteet, jotta kotimainen ruuantuotanto voi kasvaa ja kukoistaa.

  Tässä artikkeelissa esittelemme tärkeimpiä tuotteita maanviljelijöiden tarpeisiin ja kotimaisen ruuantuotannon tueksi:

  • Painelähettimiä ja virtausmittareita kastelujärjestelmiin
  • Venttiileitä rehuntuotantoon ja eläinten ruokintaan
  Read more »
 10. Wexon FI johdon muutos

  Wexon FI johdon muutos

  Wexonin toimitusjohtajan Otso Ikosen toimitusjohtajan tehtävät päättyvät 12. elokuuta 2022. Yhtiön johdossa kesäkuusta 2021 saakka toiminut Ikonen aloittaa 15. elokuuta VR Groupin johtoryhmän jäsenenä ja raidekaluston kunnossapidosta vastaavan VR FleetCaren toimitusjohtajana.
   
  ”Olen kuluneen vuoden aikana saanut tehdä töitä erinomaisen tiimin ja hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhtiö on vakaalla pohjalla ja uskon, että seuraajallani tulee olemaan hyvät lähtökohdat yhtiön kehittämiseksi”, Ikonen sanoo.
   
  ”Kiitämme Otsoa hänen antamastaan työpanoksesta yhtiön hyväksi. Toivotamme hänelle menestystä uusissa tehtävissään”, toteaa Wexonin hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.
   
  Wexon on käynnistänyt Ikosen seuraajan valintaprosessin. Muutos toteutetaan niin,

  Read more »
Page