Facebook Pixel

News

Loading...
 1. Wexonin uudeksi toimitusjohtajaksi kansainvälinen teollisuuskonkari Otso Ikonen ABB:ltä

  Wexonin uudeksi toimitusjohtajaksi kansainvälinen teollisuuskonkari Otso Ikonen ABB:ltä

  Wexon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Otso Ikonen 7.6.2021 alkaen.

  Ikosen keskeisiä tavoitteita Wexonilla tulevat olemaan yrityksen voimakkaan kasvun mahdollistaminen ja kilpailukyvyn varmistaminen panostamalla laadukkaaseen palvelu- ja asiakaskokemukseen sekä sisäisten toimintamallien selkeyttämiseen.

  Toimitusjohtajan rooli on myös ainutlaatuinen tilaisuus olla keskeinen tekijä pitkäaikaisten asiakassuhteiden ja kansainvälisen päämiesverkoston kehittäjänä sekä dynaamisen uusasiakashankinnan vetäjänä.

  “Olen innostunut kasvusta ja arvon luomisesta asiakkaille parantamalla heidän liiketoimintaansa”, kertoo pitkään kansainvälisessä liiketoiminnassa vaikuttanut Ikonen, ja jatkaa: ”Uskon, että työskentelemällä liiketoiminnan etulinjassa ja valmentamalla tiimiä kohti kristallinkirkkaita tavoitteita, pystyn parhaiten auttamaan asiakkaitamme ja joukkuettani saavuttamaan parhaat tulokset.”

  Asiakas- ja ihmisläheisellä Otso Ikosella on yli 20 vuoden kokemus teollisuuden muutosjohtamisesta ja myynnin kehittämisestä, viimeisimpänä ABB:n Large Motors and Generators -liiketoiminnan maailmanlaajuisesta tulosvastuusta. Tätä ennen Ikonen on vetänyt ABB:n konetehdasta Pitäjänmäellä ja toiminut erilaisissa myynnin, projektoinnin, ja hankinnan johtotehtävissä.

  “Minulla on laaja kokemus asiakkuuksien ja myyntikanavien johtamisesta sekä työskentelystä eri toimialojen, kansallisuuksien ja kulttuurien kanssa maailmanlaajuisesti. Odotankin kovasti työskentelyä Wexonin asiakkaiden kanssa sekä yhteistyötä Venäjän ja Viron kollegoitteni ja yli 40 maasta koostuvan päämiesverkostomme kanssa”, sanoo Ikonen.

  Ikonen uskoo tuovansa Wexonin joukkueeseen positiivista selkeyttä ja energiaa kasvattamalla samalla uusien asiakkaiden kiinnostusta Wexonin palveluihin. Avoin viestintä, luottamus ja optimismi ovat asioita joihin hän itse uskoo.

  “Tulevaisuudessa haluan myös auttaa asiakkaita siirtymään liiketoiminnassaan seuraavalle tasolle samalla kun parannamme maailmaa tuleville sukupolville”, kiteyttää vastuullisuuden puolesta puhuva, kestävyysurheilua, valokuvausta ja luonnossa liikkumista harrastava Ikonen.

  Juha Wermundsén jatkaa Wexon Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

  Read more »
 2. Wexonilla laaja valikoima erilaisia teollisuusventtiileitä!

  Wexonilla laaja valikoima erilaisia teollisuusventtiileitä!

  Nyt saatavilla ammattilaiskäyttöön laaja valikoima erilaisia pallo- ja läppäventtiileitä pneumaattisella tai sähkötoimilaitteella. Meiltä löytyy kokonaisratkaisut ja venttiilit eri sovelluksiin mm. energian tuotantoon, kaasusovelluksiin (LPG, CNG, Biokaasu), vedenkäsittelyyn, kaukolämpöön ja kemianteollisuuteen.

  Arktisiin olosuhteisiin tarvittaviin sovelluksiin sopivia sähkötoimilaitteellisia venttiileitä on saatavilla jopa -60°C käyttölämpötilalle.

  Ota yhteyttä Wexonin myyntiin, saat meiltä sujuvaa asiakaspalvelua ja ammattiosaamista juuri sinun tarpeisiin.

  Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä

  Nyt saatavilla ratkaisut tiukkoihinkin vaatimuksiin!

  Palloventtiilit

  • koot DN600 asti (24”)
  • liitäntä kierre, laippa ja hitsattavat
  • paineet PN500 asti
  • materiaaleina hiiliteräs, ruostumaton teräs ja erikoismateriaalit kuten Duplex
  Read more »
 3. ABO Valve korostaa laatua ja innovointia!

  ABO Valve korostaa laatua ja innovointia!

  Wexonin edustama ABO on tällä hetkellä yksi suurimmista eurooppalaisista teollisuuden sovellusten sulkuventtiilien ja säätöventtiilien valmistajista.
  Asiantuntijoidemme kautta saat käyttöösi ABO tarjoaman laajan tuotevalikoiman, joka kattaa läppäventtiilit yleis- ja teollisuuskäyttöön, mukaan lukien kaksois- ja kolmoisepäkeskeiset läppäventtiilit vaativiin kohteisiin.

  ABO Valven tuotteet ovat taatusti korkealaatuisia ja kestäviä. Venttiilit ovat saaneet useita erilaisia eurooppalaisia ja kansainvälisiä sertifikaatteja, kuten ATEX, FIRE SAFE, SIL, TUV, GOST R, Lloyd’s Register, ABS, DVGW ja API 609-0068.

  Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous

  Luotettavat läppäventtiilit wexonilta

  Kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit
  2E-sarjan kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit takaavat hyvän tiiveyden useimmissa teollisuuden käyttökohteissa.

  • Kokoalue: DN50 – DN800
  • Lämpötila-alue: -55°C /
  Read more »
 4. Kun luottamus ratkaisee – valitse Wexonilta venttiilit!

  Kun luottamus ratkaisee – valitse Wexonilta venttiilit!

  Wexon on kumppani tuotekehityksessäkin. Raudanlujat asiantuntijamme tutkivat jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja kansainvälisten päämiestemme tuotevalikoimista. Pitkän kokemuksemme vuoksi olemme usein asiakkaamme apuna myös tuotekehitysprojekteissa ja etsimme silloin vaativiinkin tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Ylläpidämme näistä tuotteista tarvittaessa asiakaskohtaisia varastoja, siten ne ovat aina valmiina toimitettavaksi kun niitä tarvitaan. 

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin keskustellaan tarpeistanne tarkemmin.
  Me autamme sinua menestymään: myynti@wexon.fi

  Tutustu uutuuksiimme!

  Älykäs, kompakti, tehokas, nopea!

  AV Actuators toimittaa pienikokoisia ja tehokkaita, sähköisiä toimilaitteita on/off ja säätökäyttöön. AVA-toimilaitteet tarjoavat vertaansa vailla olevan valikoiman ominaisuuksia ja vaihtoehtoja: kirkkaan OLED-näytön, erittäin nopeat toiminta-ajat, nopeuden säädön, superkondensaattorilla toteutetun Failsafe -toiminnon, mukaan lukien Multi Turn -optio: mahdollisuus ajaa moottoria 360 astetta.

  Toimilaitteet saatavilla kokoluokassa 20Nm...400Nm.

  Lue lisää

  Prosessiventtiilit teollisuuskäyttöön

  Wexon tarjoaa kattavan valikoiman venttiileitä yleis- ja teollisuuskäyttöön. Tarjontaamme kuuluu mm. palloventtilit, levyluistiventtiilit sekä kaksois- ja kolmoisepäkeskeiset läppäventtiilit haastavimpiin kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta tiiveyttä! Venttiilit ovat saatavilla käsikäyttöisinä, pneumaattisilla- tai sähkötoimilaitteilla, niin sulku- kuin säätökäyttöihin.

  Lue lisää

  Tutustu kaikkiin venttiileihin täältä

  Read more »
 5. Vähennä säätöä ja anna Wexonin hoitaa!

  Vähennä säätöä ja anna Wexonin hoitaa!

  Wexon on Suomen johtava venttiiliratkaisujen ja -tuotteiden asiantuntija. Kun tarvitset nopeasti perusventtiileitä varastosta, omiin erikoistarpeisiinne muokattuja venttiileitä tai uutuuksia maailmalta – Wexonin ammattilaiset hoitavat homman joustavasti ja kokemuksella. Kerro mitä tarvitset ja Wexonin asiantuntijat ratkaisevat venttiilitarpeesi.

  Oma kattava varastomme mahdollistaa sekä perusventtiilien nopean saatavuuden että kumppaniasiakkaille räätälöityjen erikoistuotteiden varastoinnin. Näin menekin ennakointi helpottuu ja tuotanto sujuu mallikkaasti!

  Wexonilta venttiileitä vaativiin olosuhteisiin

  Atex- magneettiventtiilit
  Atex- magneettiventtiilit räjähdysvaarallisiin tiloihin. HETI VARASTOSTA ratkaisut mm. hapelle, asetyleenille ja nestekaasulle!  Ex-luokka II2GExebmbIICGb / II2DExtbIIICDb-T3-IP66/67

  Katso lisätietoja As

  Read more »
 6. Lisää voimaa teollisuuden yksityiskohtiin

  Lisää voimaa teollisuuden yksityiskohtiin

  Pienimmistä yksityiskohdista syntyvät suurimmat erot

  Siksi Wexonilla tarjoamme aina parhaat komponentit prosessiteollisuuteen, teollisuusautomaatioon ja mittaukseen. Oli kyseessä sitten lämpötilaanmekatroniikkaanpaineeseenpneumatiikkaanventtiileihin tai virtaukseen liittyvä haaste, kattava tuotevalikoimamme takaa huolettoman ja toimintavarman ratkaisun. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat rinnallasi aina suunnittelusta ja tuotekehityksestä toimitukseen asti. Wexonilla panostamme laatuun niin tuotteissa kuin palveluissamme.

  Tuotteet nopeilla toimituksilla yli 40

  Read more »
 7. Asiantuntijaorganisaatiomme hakee toimitusjohtajaa

  Asiantuntijaorganisaatiomme hakee toimitusjohtajaa

  Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun tuotteiden lisäksi myös asiantuntijapalveluissamme, tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Wexon työllistää Suomessa yli 15 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9,4 MEUR. Suomen lisäksi Wexonilla on toimintaa Venäjällä sekä Baltiassa.                         

  Wexon Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys ja osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 28,4 MEUR ja henkilöstömäärä noin 120.

  Haemme nyt asiantuntija- ja myyntiorganisaatiollemme TOIMITUSJOHTAJAA.

  Etsimme tuloshakuista teknisestä alasta ja myyntiorganisaation johtamisesta kokemusta omaavaa toimitusjohtajaa lisäämään kasvua liiketoiminnassamme.

  Vastaat yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä sekä yhtiön kannattavuudesta, toiminnan laadusta ja yhteistyökumppanisuhteista. Keskeisiä tavoitteitasi ovat yrityksen voimakkaan kasvun mahdollistaminen, kilpailukyvyn varmistaminen, laadukkaan palvelu- ja asiakaskokemuksen vaaliminen sekä sisäisten toimintamallien selkeyttäminen. Toimitusjohtajana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla keskeinen toimija kansainvälisten päämiesten ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittäjänä sekä dynaamisen uusasiakashankinnan vetäjänä.

  Wexonilla on lukuisia vuosikymmeniä kestäneitä asiakassuhteita, kumppaneita, jotka luottavat perheyrityksemme asiantuntijoihin ja dynaamiseen asioiden hoitamiseen.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa strategista liiketoimintaymmärrystä, näyttöjä muutosjohtamisesta sekä liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta, mielellään tekniseltä alalta. Työn alkumetrejä helpottaa, jos omaat jo kattavan kumppanuusverkoston ja tunnet alan keskeiset asiakkuudet, yhteistyötahot sekä vaikuttajat. Aikaansaavan "kädet savessa" -asenteen lisäksi toivomme, että kommunikoit vakuuttavasti. Esimiehenä asetat tiimeillesi selkeät tavoitteet ja luot yhteisen vision tulevaan.

  Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä kehittyvän teollisuuden ja tuotekehityksen parissa. Si

  Read more »
 8. Oletko sinä uusi asiakkuuspäällikkömme?

  Oletko sinä uusi asiakkuuspäällikkömme?

  Wexon on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun tuotteiden lisäksi myös asiantuntijapalveluissamme, tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Wexon työllistää Suomessa yli 15 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9,4 MEUR. Suomen lisäksi Wexonilla on toimintaa Venäjällä sekä Baltiassa. Wexon Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys ja osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 28,4 MEUR ja henkilöstömäärä noin 120.

  Haemme nyt vahvistusta yritysmyyntiimme, paine- ja lämpötilatuotteiden ja -ratkaisujen asiakkuuspäällikköä.

  Tehtävänäsi on Suomen markkinoilla tunnettujen laatutuotteiden, uutuuksien ja ratkaisujen myynti nykyisille asiakkaillemme sekä systemaattinen uusasiakashankinta. Sovit asiakastapaamiset itse proaktiivisella otteella ja hallitset koko myyntiprosessin aina ensimmäisestä kontaktista tilaussopimukseen. Konsultatiivisena ratkaisumyyjänä osaat pureutua asiakkaan liiketoimintaan ja ehdottaa kokonaisuuksia vaativiinkin tarpeisiin. Asiakkuuspäällikkönä vastaat myös määriteltyjen päämiestemme budjetoidusta tuotemyynnistä sekä päämiesyhteistyöstä.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta teknisen alan myynnistä. Reipas tiimihenki ja kiinnostus koko yrityksen palveluihin ja tuotteisiin ovat valttikortit onnistumiseen.

  Olet myös tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen myynnin monitaituri. Osaat kartoittaa ja kontaktoida potentiaaliset asiakkaat, kykenet ymmärtämään heidän liiketoiminnan tarpeet ja tarjoamaan niihin parhaita ratkaisuja. Wexonilla on lukuisia vuosikymmeniä kestäneitä asiakassuhteita, kumppaneita, jotka luottavat perheyrityksemme asiantuntijoihin ja dynaamiseen asioiden hoitamiseen.

  Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan joukkueeseemme!

  Saat ammattilaisorganisaation tuen, kansainväliset päämiehet ja laatutuotteet, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset edut.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Sami Lehto +358 50 525 7755. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa 21.3. mennessä osoitteeseen info@talenthunters.fi

  Read more »
 9. Wexon kansainvälistyy koko ajan

  Wexon kansainvälistyy koko ajan

  Wexonin toiminta kattaa laajasti Baltian ja Venäjän

  Kotimaisten palveluidemme lisäksi toimimme kattavasti Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Jokaisen maan kohdalla panostamme vahvasti paikalliseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin – juuri niin kuin Suomenkin talousalueella.

  Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että olemme toimineet Venäjällä jo vuodesta 2007, jolloin perustimme tytäryhtiömme OOO Wexon Pietariin. Viron toimipisteen perustimme vuonna 2014 Wermundsen OÜ -tytäryhtiön myötä. Sen jälkeen myynti on laajentunut Latviaan ja Liettuaan. Tytäryhtiöiden perustaminen on tukenut tavoitteitamme mahdollisimman asiakaslähtöisestä ja paikallisesti asiantuntevasta palvelusta.

  Parantaaksemme asiakaspalvelumme entisestään tulemme avaamaan verkkokaupan vuoden 2021 aikana joka tukee toimintaamme Suomessa sekä ulkomailla.

  Kansainvälistymisen takana parhaat asiantuntijat

  Mats Löfman on toiminut Wexonilla asiantuntijana paineen, lämpötilan ja mittauksen tuotealueilla jo yli 20 vuotta. Matsin tavaramerkkinä on tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua. Pitkän linjan asiantuntijana hän kykenee tunnistamaan eri toimialojen vaativat haasteet ja löytämään niihin ratkaisut.

  Mats on myös ollut vahvasti mukana Wexonin kansainvälisissä tehtävissä vauhdittaen Venäjän puolen liiketoimintaa. Lisäksi hän vastaa monista pitkäaikaisista ja menestyksekkäistä asiakkaistamme.

  ”On äärimmäisen tärkeää, että käytettävät komponentit ovat luotettavia, ja siksi meillä on työssämme suuri vastuu. Meillä hommat tehdään niin kuin pitää, eikä ole sattumaa, että asiakassuhteemme kestävät kymmeniä vuosia – maasta riippumatta,” Mats kertoo.

  Lue lisää kumppanuuksistamme ja asiantuntijoistamme täältä.

  Read more »
 10. Hyvää joulun aikaa ja suuri kiitos kuluneesta vuodesta!

  Hyvää joulun aikaa ja suuri kiitos kuluneesta vuodesta!

  Vuosi 2020 lähenee loppuaan ja joulukin on jo ovella.

  Haluan kiittää koko henkilökuntamme puolesta asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2020! Kulunut vuosi on ollut haasteellinen,

  mutta ennen kaikkea muutosten vuosi. Meillä, kuten monessa muussakin työpaikassa, on otettu suuri digiloikka ja tätä opittua tietoa tullaan varmasti hyödyntämään tulevaisuudessa.

  Uuteen vuoteen lähdemme hyvillä mielin ja innolla. Markkinatilanne on luonnollisesti edelleen hieman hämärän peitossa, mutta uusia ideoita palvelumme ja tuotevalikoimamme kehittämiseksi on jo mielessä.

  Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2021!

  Juha Wermundsén, Toimitusjohtaja

  Read more »
Page
Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.