Facebook Pixel

News

 1. Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Energiamessuille 25-27.10.

  Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.10.2022. Tämän vuoden keskeisiä teemoja ovat alan muutos, varmuus sekä tulevaisuus. Tässä uutiskirjeessä esittelemme tuotteet, jotka ovat messuilla näytillä.  

  Lue Lisää Energiamessuista.


  Read more »
 2. Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Emerson Roadshow - Rekka saapuu Lahteen 26.8.

  Kansainvälisesti tunnettu Emerson Roadshow -rekka pysähtyy Onnisen parkkipaikalla Lahdessa 26.8.2022 klo 7–11.

  Tapahtumassa on esillä laajasta Asco/Aventics -tuotevalikoimasta uusimmat automation & prosessiteollisuuden tuotteet ja ratkaisut — unohtamatta perinteisiä pneumatiikan ja nesteen hallinnan komponentteja. Demoja ja tuotteita voi seurata kahvikupposen ääressä.

  Wexon Oy on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun oli kyseessä sitten tuotteet tai asiantuntijapalvelut ja tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

  Read more »
 3. Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta

  Kattava valikoima laadukkaita toimilaiteventtiileitä Wexonilta

  Toimilaiteventtiileitä käytetään automatisoiduissa kohteissa niin teollisuuden kuin kunnallistekniikan kohteissa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuote.

  Tässä uutiskirjeessä esittelemme:

  •    Teollisuusventtiilit

  •    Vinoistukkaventtiilit

  •    Toimilaitteet


  Read more »
 4. Wexon palvelee myös kesällä

  Wexon palvelee myös kesällä

  Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, Wexon on panostanut alkuvuoden aikana voimakkaasti asiakaspalveluun, tuotteiden saatavuuten ja tuotetiedon laatuun.

  Tuloksia on myös saatu – olemme onnistuneet kasvamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pääosin tuotteita on ollut hyvin varastossa. Toimitusajat ovat edelleen pitkiä, mutta hyvät päämiessuhteet ja puskurointi ovat auttaneet meitä pitämään yllä palvelutasoa. Tarkalla toiminnalla tuotepäällikkömme ovat myös saaneet pidettyä hintojen nousut valmistajilta maltillisina ja kilpailukykymme entistä parempana.
   
  Wexon palvelee normaalisti läpi kesän ja tavoitat meidät ilman katkoksia myös lomakaudella. Varastomme on auki kaikkina arkipäivinä, ja tuotteita saapuu päämiehiltä viikottain. Yleisesti varastotasomme ovat hyvät ja yleisimpiä tuotteita on hienosti saatavilla.

  Read more »
 5. Wexon saa liiketoimintasi kasvamaan

  Wexon saa liiketoimintasi kasvamaan

  Wexon – kotimaisen ruuantuotannon tukena. Tarjoamme kattavan valikoiman parhaita tuotteita puutarhoille, maanviljelijöille ja elintarviketuotantoon. Wexonin ammattilaiset auttavat sinua löytämään juuri oikeat tuotteet, jotta kotimainen ruuantuotanto voi kasvaa ja kukoistaa.

  Tässä artikkeelissa esittelemme tärkeimpiä tuotteita maanviljelijöiden tarpeisiin ja kotimaisen ruuantuotannon tueksi:

  • Painelähettimiä ja virtausmittareita kastelujärjestelmiin
  • Venttiileitä rehuntuotantoon ja eläinten ruokintaan
  Read more »
 6. Wexon FI johdon muutos

  Wexon FI johdon muutos

  Wexonin toimitusjohtajan Otso Ikosen toimitusjohtajan tehtävät päättyvät 12. elokuuta 2022. Yhtiön johdossa kesäkuusta 2021 saakka toiminut Ikonen aloittaa 15. elokuuta VR Groupin johtoryhmän jäsenenä ja raidekaluston kunnossapidosta vastaavan VR FleetCaren toimitusjohtajana.
   
  ”Olen kuluneen vuoden aikana saanut tehdä töitä erinomaisen tiimin ja hienojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhtiö on vakaalla pohjalla ja uskon, että seuraajallani tulee olemaan hyvät lähtökohdat yhtiön kehittämiseksi”, Ikonen sanoo.
   
  ”Kiitämme Otsoa hänen antamastaan työpanoksesta yhtiön hyväksi. Toivotamme hänelle menestystä uusissa tehtävissään”, toteaa Wexonin hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.
   
  Wexon on käynnistänyt Ikosen seuraajan valintaprosessin. Muutos toteutetaan niin,

  Read more »
 7. Wexonin avulla kunnossapito sujuu soljuen

  Wexonin avulla kunnossapito sujuu soljuen

  Innovatiiviset kannettavat mittalaitteet kunnossapidon haastaviin tarpeisiin Wexonilta
  Löydä putken vuotokohdat helposti ja nopeasti. Wexon tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kannettavia ultraäänimittareita nesteiden virtausmittaukseen. Esittelemme tässä uutiskirjeessä Pulsar PTFM 6.1 -mallin.
   
  Ultraäänimittari helpottaa ja nopeuttaa kunnossapidon työtä. Mittari antaa luotettavan tiedon nopeasti aina, kun tarvitset. Wexonin asiantuntijatiimi on aina apunasi oikean tuotteen valinnassa. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löytyy nyt entistäkin tarkempaa tuotetietoa.

   

  Laakereiden kunnonvalvonta on olennainen osa pyörivien laitteiden ennakoivaa huoltoa ja suunnittelemattomien tuotantokatkosten ehkäisyä. SPM Instrumentin Bearing Checker BC200 -mittalaitteella pysyt ajan tasalla pyörivien laitteittesi kunnosta ja ennakoit laakerien tilaa.

  Read more »
 8. Laadukkaat japanilaiset kuularuuvit 16 mm saakka

  Laadukkaat japanilaiset kuularuuvit 16 mm saakka

  Laadukkaat KSS kuularuuvit Wexonilta – kysy asiantuntijoiltamme lisää räätälöitävistä tuotteista


  Tässä uutiskirjeessä esittelemme ainutlaatuiset ja laadukkaat miniatyyrikuularuuvit lääketeollisuuden tarpeisiin. Tuotteet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja ne valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisena ISO-sertifikaattien mukaisesti: ISO9001, 14001, 13485. 


  KSS-Kuularuuvit:
  - KSS on erikoistunut kuularuuveihin 0–16 mm Ø
  - Laaja valikoima eri nousuja 0,5–30 mm saakka
  - Asiakaskohtaiset ja räätälöitävät kuularuuvit
  - Tuotanto tapahtuu ISO-Sertifikaattien ISO 9001,14001 ja 13485 mukaisesti.
  - Tarkkuusaste C0–C5

   

  Esimerkkejä tuotteista:

  Read more »
 9. Kuulumisia Wexonilta

  Kuulumisia Wexonilta

  Arvoisat asiakkaat, maailma on muuttunut tammikuun kirjeeni jälkeen melkoisesti. Ukrainan kriisi heittää varjonsa näkymiin ja syventää osaltaan kovasta kysynnästä johtuvaa materiaalien saatavuushaastetta. Wexon jatkaa asiakkaiden palvelemista ja toiminnan kehittämistä strategian mukaisesti. Panostamme laatuun, asiantuntijuuteen ja tuotteiden saatavuuteen.
   
  Wexon vastaa muuttuneeseen tilanteeseen syventämällä yhteistyötä hyviksi havaittujen päämiesten kanssa entisestään ja kasvattamalla varastoa. Keskittymällä valittuihin laadukkaisiin päämiehiin pystymme hankkimaan tavaraa sujuvasti, ja toisaalta taistelemaan myös kustannusten nousua vastaan. Olemme käynnistäneet useille uusille asiakkaille tuotekohtaisen puskuroinnin, jolla pystymme turvaamaan saatavuutta ja toisaalta vapauttamaan asiakkaiden käyttöpääomaa varastosta.
   
  Wexon on osa Wemundsen-konsernia, johon on kevään aikana liittynyt myös Kovartek Oy. Kovartek jatkaa itsenäisenä yrityksenä, mutta tulemme jatkossa

  Read more »
 10. Wexonin avulla kunnonvalvonta kuntoon

  Wexonin avulla kunnonvalvonta kuntoon

  Kutsumme itseämme laadunmetsästäjiksi syystä: etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa nousisi uusiin korkeuksiin. Kokeneet asiantuntijamme ovat apuna tuotekehityksestä toimitukseen asti.
   
  Värähtelyjen ja äänitasojen seuranta on olennainen osa pyörivien laitteiden, kuten moottorien, pumppujen ja kompressorien ennakoivaa kunnonvalvontaa, joka auttaa välttämään ennenaikaiset laakeri- ja laiterikot. Muutokset tärinätasoissa kertovat aina muuttuneista käyttöominaisuuksista ja auttavat usein havaitsemaan alkavan vikaantumisen ennen kriittistä laiterikkoa.
   
  Wexon on ottanut valikoimaan SPM Instrumentin huippulaadukkaat kunnonvalvontatuotteet vaativimpiinkin sovelluksiin ja käyttökohteisiin. Yleisimmät mallit löytyvät suoraan varastostamme ja autamme sinua mielellämme löytämään

  Read more »
Page
Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2022 Wexon