Facebook Pixel

Sensors and measurement instrumentation

Sensors and measurement instrumentation
Jokainen edustamamme päämies on tarkoin valittu vastaamaan vaatimuksiamme laadusta. Haluamme olla tuotteistamme tarkkoja, jotta voimme tarjota sinulle vain parasta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa etsimme oikeat ratkaisut eri sovellustarpeisiin.
Tunnetut päämiehet ja laadukkaat tuotteet yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja nopeaan toimitukseen, tekevät meistä luottamuksen arvoisen yhteistyökumppanin.
Kattava tuotevalikoimamme on yksi markkinoiden laajimmista jonka lisäksi tarjoamme valmiita moduulikokonaisuuksia. Mikäli haluat tilata painetun tuotekatalogin tai haluaisit tilata niitä lisää, olethan yhdessä!
Alla olevasta valikoimasta löydät tekniset komponentit prosessiteollisuuden, teollisuusautomaation ja mittauksen eri osa-alueille.
Omissa kategorioissaan ovat esiteltyinä paineeseen, lämpötilaan, virtaukseen, mittaukseen ja sähköön, venttiileihin, pneumatiikkaan ja mekatroniikkaan liittyvät ratkaisut. Varastossa olevat tuotteet voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Lisää tuotteita löydät tuoteluettelosta.
View as List Grid

Items 1-10 of 370

Page
per page
Set Descending Direction
  1. Image for 131004
    Capillary thermostat Fantini Cosmi 71190
    71190 Kapillaaritermostaatti 0...+90°C, kapillaarin pituus 1,5m, anturi Cu+PVC ø6,5x73mm, IP00 Learn More
View as List Grid

Items 1-10 of 370

Page
per page
Set Descending Direction
Search Terms Privacy and Cookie Policy Cookie Settings Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.