Kun luottamus ratkaisee – valitse Wexonilta venttiilit!

Wexon on kumppani tuotekehityksessäkin. Raudanlujat asiantuntijamme tutkivat jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja kansainvälisten päämiestemme tuotevalikoimista. Pitkän kokemuksemme vuoksi olemme usein asiakkaamme apuna myös tuotekehitysprojekteissa ja etsimme silloin vaativiinkin tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Ylläpidämme näistä tuotteista tarvittaessa asiakaskohtaisia varastoja, siten ne ovat aina valmiina toimitettavaksi kun niitä tarvitaan. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin keskustellaan tarpeistanne tarkemmin.
Me autamme sinua menestymään: myynti@wexon.fi

Tutustu uutuuksiimme!

Älykäs, kompakti, tehokas, nopea!

AV Actuators toimittaa pienikokoisia ja tehokkaita, sähköisiä toimilaitteita on/off ja säätökäyttöön. AVA-toimilaitteet tarjoavat vertaansa vailla olevan valikoiman ominaisuuksia ja vaihtoehtoja: kirkkaan OLED-näytön, erittäin nopeat toiminta-ajat, nopeuden säädön, superkondensaattorilla toteutetun Failsafe -toiminnon, mukaan lukien Multi Turn -optio: mahdollisuus ajaa moottoria 360 astetta.

Toimilaitteet saatavilla kokoluokassa 20Nm...400Nm.

Lue lisää

Prosessiventtiilit teollisuuskäyttöön

Wexon tarjoaa kattavan valikoiman venttiileitä yleis- ja teollisuuskäyttöön. Tarjontaamme kuuluu mm. palloventtilit, levyluistiventtiilit sekä kaksois- ja kolmoisepäkeskeiset läppäventtiilit haastavimpiin kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta tiiveyttä! Venttiilit ovat saatavilla käsikäyttöisinä, pneumaattisilla- tai sähkötoimilaitteilla, niin sulku- kuin säätökäyttöihin.

Lue lisää

Tutustu kaikkiin venttiileihin täältä