Uutisia uudelle vuodelle 2022

Arvoisa asiakas,
Vuosi 2021 oli Wexonille kasvun rakentamisen ja kehityspanostuksen aikaa. Keskityimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja markkinatilanteeseen muun muassa palkkaamalla uutta henkilökuntaa, kasvattamalla tuotevarastoamme ja lanseeraamalla uuden verkkosivuston.
 
Olen ollut iloinen siitä, että asiakkaamme ovat luottaneet meihin ja monet uudet yritykset ovat löytäneet Wexonin yhteistyökumppanikseen. Uudet joukkueemme jäsenet ovat päässeet nopeasti vauhtiin ja koko asiantuntijatiimimme on tehnyt hartiavoimin töitä ratkaisujen löytämiseksi jokaiselle asiakkaalle.

Markkinatilanne on ollut maailmanlaajuisen komponenttipulan vuoksi haastava. Olemme kuitenkin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kyenneet tarjoamaan nopeita toimitusaikoja ja varmistamaan tavaran saatavuuden. Hyvät päämiessuhteet ja ennakointi ovat myös mahdollistaneet kilpailukykyisen hankinnan, josta asiakkaamme ovat päässeet nauttimaan maltillisina hintoina.  
 
Laadukkaat tuotteet ja kattava valikoima ovat meille elintärkeä asia

Pyrimme keskittämään mahdollisimman paljon toimintaa valituille, erinomaisiksi havaituille päämiehille. Tämä auttaa meitä pitämään yllä suoria ja avoimia kontakteja valmistajiin sekä varmistaa nopeat vastaukset. Olemme vähitellen kasvattaneet valikoimaamme ja vuonna 2021 uusina mukaan tulivat Huba Control (antureita ja instrumentointia), SPM Instrument (tärinämittaus ja kunnonvalvonta) sekä KSS (kuularuuveja). Tulemme jatkamaan valikoimamme täydentämistä myös 2022.
 
Lanseerasimme uuden verkkoalustan ja -kaupan syyskuun alussa
 
Ilahduttavan monet asiakkaat ovat löytäneet tiensä uusille sivuillemme, tuotetietoja katsellaan paljon aiempaa enemmän ja verkkotilausten määrä on nousussa. Alkuvaiheessa sivuston toiminnallisuus ei ollut riittävällä tasolla. Olen tästä pahoillani ja pyydän anteeksi asiakkaillemme koitunutta vaivaa! Olemme tehneet syksyn aikana huomattavia parannuksia sivuston käytettävyyteen ja lisänneet paljon tuotteita. Verkkokaupassa on nyt helposti ostettavissa koko varastovalikoimamme ja esillä paljon muita tuotteita.
 
Kehitys jatkuu uusilla käytettävyysparannuksilla ja tuotelisäyksillä kuukausittain. Kevään aikana tulet löytämään sivuiltamme varastotuotteiden lisäksi lähes koko Wexonin valikoiman ja mm. toimitusaikatiedot suurelle osalle tilaustuotteita. Parannamme myös valikko- ja suodatinrakennetta niin, että oikean tuotteen löytäminen ja valinta on markkinoiden helpointa.
 
Aloitamme vuoden 2022 nöyrin, mutta reippain mielin 

Meillä on paljon uskollisia asiakkaita ja uusia kumppanuuksia solmitaan tasaisesti. Haluamme palvella jokaista alkavana vuonna entistä paremmin – asiantuntijamme auttavat kaikissa kysymyksissä, toimitamme laadukkaat tuotteet joko suoraan varastosta tai valmistajalta, ja verkkokaupastamme löydät ostosmahdollisuuden lisäksi tuotetiedon 24/7. Tulemme parantamaan tuotteiden saatavuutta entisestään ja taistelemme kilpailukykyisten hintojen puolesta haastavassa markkinassa.
 
Kiitos kun olet asiakkaamme!
Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia toiveita ja palautetta toiminnastamme.
 
Otso
Toimitusjohtaja