Wexon kansainvälistyy koko ajan

Wexonin toiminta kattaa laajasti Baltian ja Venäjän

Kotimaisten palveluidemme lisäksi toimimme kattavasti Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Jokaisen maan kohdalla panostamme vahvasti paikalliseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin – juuri niin kuin Suomenkin talousalueella.

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että olemme toimineet Venäjällä jo vuodesta 2007, jolloin perustimme tytäryhtiömme OOO Wexon Pietariin. Viron toimipisteen perustimme vuonna 2014 Wermundsen OÜ -tytäryhtiön myötä. Sen jälkeen myynti on laajentunut Latviaan ja Liettuaan. Tytäryhtiöiden perustaminen on tukenut tavoitteitamme mahdollisimman asiakaslähtöisestä ja paikallisesti asiantuntevasta palvelusta.

Parantaaksemme asiakaspalvelumme entisestään tulemme avaamaan verkkokaupan vuoden 2021 aikana joka tukee toimintaamme Suomessa sekä ulkomailla.

Kansainvälistymisen takana parhaat asiantuntijat

Mats Löfman on toiminut Wexonilla asiantuntijana paineen, lämpötilan ja mittauksen tuotealueilla jo yli 20 vuotta. Matsin tavaramerkkinä on tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua. Pitkän linjan asiantuntijana hän kykenee tunnistamaan eri toimialojen vaativat haasteet ja löytämään niihin ratkaisut.

Mats on myös ollut vahvasti mukana Wexonin kansainvälisissä tehtävissä vauhdittaen Venäjän puolen liiketoimintaa. Lisäksi hän vastaa monista pitkäaikaisista ja menestyksekkäistä asiakkaistamme.

”On äärimmäisen tärkeää, että käytettävät komponentit ovat luotettavia, ja siksi meillä on työssämme suuri vastuu. Meillä hommat tehdään niin kuin pitää, eikä ole sattumaa, että asiakassuhteemme kestävät kymmeniä vuosia – maasta riippumatta,” Mats kertoo.

Lue lisää kumppanuuksistamme ja asiantuntijoistamme täältä.