Wexon saa liiketoimintasi virtaamaan

Etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa virtaisi sujuvasti. Magneettisia virtausmittareita valmistava ISOIL on uusimpia tuotemerkkejämme ja olemme erityisen ylpeitä merkin laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista. 


Wexonilla on ISOIL-tuotteista paljon korkealuokkaisia vaihtoehtoja, joista valitset helposti sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja oheislaitteet. Koska virtausmittarin valinta riippuu täysin käyttökohteesta, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa oikean tuotteen valinnassa. Tilaaminen meiltä on mutkatonta ja turvallista.

KUN ASIANTUNTEMUS RATKAISEE!


Tilaa luotettavat ja tarkat ISOIL-mittarit Wexonilta

 

Magneettinen virtausmittari ISOIL MS2500

 

ISOIL MS2500, laipallinen virtausmittari sähköä johtavien nesteiden virtauksen mittaamiseen. Tuote on laajasti hyväksytty ja se on valmistettu hiiliteräksestä ja hapon kestävästä AISI304 / 316 ruostumattomasta teräksestä. Laadukas ISOIL valmistaa korkealaatuisia virtausmittareita

 

Lue lisää >

 

Magneettinen virtausmittari ISOIL MS1000


Laippojen väliin asennettava magneettinen virtausmittari MS1000. Tuote on laajasti hyväksytty. Mittarin materiaalina hiiliteräs ja ruostumaton teräs.  Magneettiset ISOIL virtausmittarit ovat erittäin luotettavia

 

Lue lisää >

 

 

Magneettinen virtausmittari ISOIL MV800 ISOMAG

 

Erittäin tarkka ISOIL sähkömagneettinen virtausmittari. Elektroniikka MID hyväksyntä, soveltuu kiinteisiin asennuksiin. Tässä tuotteessa on erinomainen tarkkuus 0,25% mittausalueesta

 

Lue lisää >

 

Sähkömagneettinen virtausmittari ISOIL MV255 FLOWIZ

 

MV255 on varustettu langattomalla tiedonsiirrolla. Korroosiolta suojattu kotelointi. Dataloggeri, korkea tarkkuus 0,25% mittausalueesta. Tuote on laajasti hyväksytty. ISOIL valmistaa myös langattomia magneettisia virtausmittareita

 

Lue lisää >

 

 

Lisätietoa ISOIL-tuotteista

 

ISOIL on tarjonnut tärkeitä ratkaisuja mittausautomaation, teollisten prosessien ja nesteiden ohjauksen alalla jo vuodesta 1958 lähtien.

Merkin tuotteet ovat erityisen tarkkoja ja laajasti hyväksyttyjä: MID-001 ja MID-004 sertifikaatit, WRAS hyväksyntä, hyväksytty käytettäväksi juomaveden kanssa sekä NSF elintarvikehyväksyntä. Sähköttömiin kohteisiin on tarjolla paristokäyttöiset versiot, jopa 10 vuoden patterin kestolla. Paristot on helppo vaihtaa tarvittaessa itse. 

Toimintaperiaatteestaan johtuen magneettinen virtausmittari soveltuu ainoastaan sähköä johtaville virtausaineille, kuten vedelle ja erilaisille kemikaaleille.


Wexonista pitkäaikainen kumppani

           WEXON ASIANTUNTIJUUS:  

  • Wexon on innovatiivinen asiantuntijaorganisaatio, joka haluaa muuttaa alaa ja olla intensiivisesti mukana tämän uuden energiamuodon kehityksessä. Meiltä löytyy paljon tuotteita, joita voi jo nyt hyödyntää erilaisissa sovelluskohteissa.

    WEXON PALVELUT:
  • Wexon on ketterä ja luotettava tuotekehityskumppani, joka joustaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme tukevat projekteja ja suunnittelua. Verkkokauppamme helpottaa varastotuotteiden tilauksia, toimitukset ovat nopeita ja luotettavia - hankkeesi rullaavat keskeytyksettä. 

    WEXON ERIKOISTUOTTEITA:
  • Wexonin valikoimissa on sertifioituja ja erikoisosaamista vaativia laatutuotteita luotettavilta päämiehiltä. Meiltä löydät oikeat tuotteet haastaviin käyttökohteisiin, olipa kyse sitten nesteen, kaasun, tai höyryn mittaamisesta.

Miten voimme auttaa?

                                                                                                                 Ilkka-Ville Inkinen           
             09 2904 4149                

Jussi Sipola 
 09 2904 4155   
                             

Harri Korhonen
09 2904 4141