Wexonin avulla kunnossapito sujuu soljuen

Innovatiiviset kannettavat mittalaitteet kunnossapidon haastaviin tarpeisiin Wexonilta
Löydä putken vuotokohdat helposti ja nopeasti. Wexon tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kannettavia ultraäänimittareita nesteiden virtausmittaukseen. Esittelemme tässä uutiskirjeessä Pulsar PTFM 6.1 -mallin.
 
Ultraäänimittari helpottaa ja nopeuttaa kunnossapidon työtä. Mittari antaa luotettavan tiedon nopeasti aina, kun tarvitset. Wexonin asiantuntijatiimi on aina apunasi oikean tuotteen valinnassa. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löytyy nyt entistäkin tarkempaa tuotetietoa.

 

Laakereiden kunnonvalvonta on olennainen osa pyörivien laitteiden ennakoivaa huoltoa ja suunnittelemattomien tuotantokatkosten ehkäisyä. SPM Instrumentin Bearing Checker BC200 -mittalaitteella pysyt ajan tasalla pyörivien laitteittesi kunnosta ja ennakoit laakerien tilaa.

 


Uutuutena demolaitteet 
– vuokraa tai pyydä meidät esittelemään

Moderni kannettava ultraäänivirtausmittari on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin ja sen käyttöönotto on nopeaa. Sinulla on nyt mahdollisuus kokeilla tuotteen demoversiota.

 

Ultraäänimittari Pulsar PTFM 6.1

  • PTFM mittari on  IP67 suojattu ja kestää upotuksen veteen
  • Kirkkaan näytön ansiosta toimii hyvin kirkkaassa auringonvalossa
  • Laitetta on helppo ladata USB-C portin kautta
  • Sisäänrakennetun dataloggerin avulla virtaustrendien seurattavuus on helppoa
  • Käyttölämpötila: -40 °C....+150 °C

Pulsar PTFM6.1 -mittari on nyt saatavana demokäyttöön. Lainaa tuotetta testausta varten tai pyydä meitä esittelemään tuotetta.

 


 

Bearing checker BC200

SPM Instrumentin kannettava Bearing checker BC200 -mittalaite sopii luotettavaan laakerien kunnonvalvontaan. Laite on monipuolinen, helppokäyttöinen ja perustuu värähtelymittaukseen. Bearing checkeristä saat monipuolista tietoa laakerien kunnosta helposti luettavassa muodossa. Bearing checker toimii myös elektronisena stetoskooppina.

 


Asiantuntijamme palveluksessasi. Miten voimme auttaa?

Harri Korhonen
09  2904 4141
harri.korhonen@wexon.fi

Jim Wirtanen
09  2904 4165
jim.wirtanen@wexon.fi

Ilkka-Ville Inkinen
09 2904 4149
ilkka-ville.inkinen@wexon.fi

Otso Ikonen
050 536 3531
otso.ikonen@wexon.fi