Kuulumisia Wexonilta

Arvoisat asiakkaat, maailma on muuttunut tammikuun kirjeeni jälkeen melkoisesti. Ukrainan kriisi heittää varjonsa näkymiin ja syventää osaltaan kovasta kysynnästä johtuvaa materiaalien saatavuushaastetta. Wexon jatkaa asiakkaiden palvelemista ja toiminnan kehittämistä strategian mukaisesti. Panostamme laatuun, asiantuntijuuteen ja tuotteiden saatavuuteen.
 
Wexon vastaa muuttuneeseen tilanteeseen syventämällä yhteistyötä hyviksi havaittujen päämiesten kanssa entisestään ja kasvattamalla varastoa. Keskittymällä valittuihin laadukkaisiin päämiehiin pystymme hankkimaan tavaraa sujuvasti, ja toisaalta taistelemaan myös kustannusten nousua vastaan. Olemme käynnistäneet useille uusille asiakkaille tuotekohtaisen puskuroinnin, jolla pystymme turvaamaan saatavuutta ja toisaalta vapauttamaan asiakkaiden käyttöpääomaa varastosta.
 
Wexon on osa Wemundsen-konsernia, johon on kevään aikana liittynyt myös Kovartek Oy. Kovartek jatkaa itsenäisenä yrityksenä, mutta tulemme jatkossa tekemään paljon yhteistyötä. Wexonin ja Kovartekin valikoimat täydentävät toisiaan, ja kauttamme saat nyt myös DK-Lokin, AS-Schneiderin ja ASV-Stübben laadukkaat venttiilit, liittimet ja muut tuotteet.
 
Panostuksemme verkkokauppaan ja tuotetietoon jatkuvat, kuten tammikuussa kerroin. Olemme uusineet sivujen haku- ja suodatintoiminnot sekä tuotetiedot venttiilien, anturien ja instrumentoinnin osalta. Muiden tuotteiden tietoja päivitetään ja parannetaan parhaillaan. Kaikilla varastotuotteillamme tulee jatkossa olemaan LVI- ja sähkönumerot, ja pystyt nyt hakemaan sivuiltamme tuotteita myös näiden avulla.
 
Uskon vahvasti, että tulevien kuukausien aikana sivustostamme tulee markkinoiden paras tapa löytää teknistä tietoa ja valita tuote. Jo nyt pystyt selaamaan kätevästi teknisiä tietoja, etsimään käyttöösi sopivan tuotteen tai vaikka lataamaan datalehden. Verkkokauppamme on kätevä ja nopea tapa ostaa tuotteita, ja hinnat ovat kirjautuneille asiakkaille huomattavasti listahintoja matalammat. Kevätlahjana haluamme antaa verkkokaupan valikoimasta 6.5.2022 asti 10% lisäalennuksen koodilla Wexkevat22. Mikäli sinulla on ongelmia verkkokaupan käytössä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme (09 290 440) tai myynnissä Jussi Sipolaan (09 2904 4155).

Olemme talven ja kevään aikana panostaneet näkyvyyteen ja läsnäoloon. Osallistuimme Pohjanmaan Teollisuus ja Vaasa Gas Exchange -tapahtumiin. Toukokuussa tapaat meidät Helsingissä Teknologia- ja Oulussa Pohjoinen Teollisuus -messuilla. Lokakuussa vuorossa ovat Energiamessut Tampereella. Toivomme näkevämme mahdollisimman monet teistä näissä tapahtumissa. Koronarajoitusten hellittäessä pyrimme myös tapaamaan mahdollisimman monia asiakkaita kevään ja kesän aikana kasvokkain.
 
Haluamme jatkossa kuunnella entistä enemmän asiakkaitamme, ja saatat siksi saada meiltä kevään aikana kutsun asiakaskyselyyn. Otan mielelläni vastaan palautettanne Wexonin toiminnasta ja vastaan myös henkilökohtaisesti kysymyksiinne.
 
Rauhallista kevättä toivottaen,
Otso
+358 50 536 3531