LIITY MUKAAN WEXONIN JOUKKUEESEEN

SAAMMEKO ESITELLÄ ASIAKKAITAMME JA ASIANTUNTEMUSTAMME:

“Laivanrakennuksessa jokainen komponentti on yksilönsä, joka räätälöidään huolellisesti ja laadukkaasti yhdessä Wexonin kanssa”, Rauma Marine Constructions tekninen käsittelijä Jyri Leino kertoo.

Kuvateksti: Aurora Botnia Rauman saaristossa. Rauma Marine Constuctions / Sammeli Korhonen.

RAUMA MARINE CONSTRUCTIONS

Rauma Marine Constructions on vuodesta 2014 toiminut suomalainen laivanrakennusyhtiö. RMC on erikoistunut jäänmurtajien, matkustaja-autolauttojen sekä puolustusvoimien ja viranomaisten tarvitsemien alusten kehittämiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon.

RMC:n tekninen käsittelijä Jyri Leino painottaa Wexonin esimerkillisiä ongelmanratkaisutaitoja toimitettujen komponenttien rikkoutuessa tuotannossa. Varaosien ja uuden komponentin kartoitus pandemian keskellä toimi nopeasti ja tehokkaasti. Wexonin ratkaisu oli toimiva ja RMC:lle kaikin puolin edullinen. ”Wexon edustaa meille vedenpitävää asiantuntijuutta”, toteaa Jyri Leino.

Wexonin tarjoamat lisäarvopalvelut ovat syy vuosien yhteistyöhön. Wexonin asiantuntijat ovat joustavia, tuntevat toimialamme ja vaatimuksemme hyvin”, Polarteknikin toimitusjohtaja Tomi Ojala sanoo.

Muun muassa Siemens ICE4 -luotijunien sisäovet ovat Polarteknikin valmistamia.

POLARTEKNIK

Polarteknik Door Systems on Euroopan johtava raidekaluston palo- ja väliovijärjestelmien toimittaja. Ovijärjestelmiä käytetään matkustajien turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseen niin metroissa, junissa kuin yksittäisissä vaunuissa.

”Tekninen kehitystyömme perustuu ennen kaikkea turvallisuuteen, luotettavuuteen ja järjestelmän elinkaarikustannusten optimointiin”, kertoo Polarteknikin toimitusjohtaja Tomi Ojala.

"Wexonin tarjoamat lisäarvopalvelut ovat syy vuosien yhteistyöhön. Wexonin asiantuntijat ovat joustavia, tuntevat toimialamme ja vaatimuksemme hyvin”, Ojala jatkaa.

Terveysteknologian yksinkertaisinkin komponentti pitää olla hyväksytty ja sertifioitu ennen kuin sitä voidaan käyttää. Siksi luotettavuus nousee ykkösasiaksi kumppanien valinnassa”, kertoo Fimetin toimitusjohtaja Juhamatti Malm.

FIMET

Fimet Oy on kotimainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hammashoitoyksiköitä räätälöiden ne asiakkaiden tarpeiden mukaan.

“Olemme luotettava kumppani, joka reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Samaa odotamme yhteistyökumppaneiltamme. Wexonin kanssa prosessit toimivat ja tiedämme, että komponentit ovat aina laadukkaita”, Juhamatti Malm sanoo.

Fimet panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Tässä Wexonin asiantuntijoilla ja räätälöidyillä ratkaisuilla on tärkeä rooli. Ei siis ihme, että Wexon valittiin kumppaniksi myös uuden F1 ARCUS -hoitokoneen kehitystyöhön. Innovatiivinen hoitokone voidaan räätälöidä täysin tarpeiden mukaan – juuri niin kuin Wexonin tarjoamat komponentitkin.

KIINNOSTAAKO URA TEKNIIKAN ALAN TERÄVIMMÄSSÄ KÄRJESSÄ?

Mekatroniikan, mittauksen, lämpötilan, paineen, pneumatiikan ja venttiilien asiantuntijoiden lisäksi löydät meiltä alojensa johtavat tuotemerkit ja vaikuttavan kirjon mitä mielenkiintoisempia asiakkaita.

Kuvateksti: Ilkka-Ville tietää vahvalla kokemuksellaan, että pienemmissäkin projekteissa on valtamerilaivan kokoinen vastuu.

Ilkka-Ville Inkinen on antureiden ja instrumentoinnin tekninen asiantuntija Wexonilla. Hänellä on myös virtaustuotteiden tuoteryhmävastuu. Ilkka-Ville listaa työssään kiinnostavimmaksi asiaksi pitkien asiakkuuksien luomisen. Kestävien asiakassuhteiden rakennusaineina toimivat asiakkaan vedenpitävä luottamus ja wexonilaisten asiantuntijuus, kuten Ilkka-Villen kokemus valtamerilaivojen tuotevaatimuksista.

“Työ on vaihtelevaa ja on paljon erilaisia kohteita, joissa kaikissa omat huomioitavat juttunsa”, Ilkka-Ville kuvaa. Uusien asiakkaiden kohdalla mielekkäintä on luottamuksen rakentaminen. Parhaiten se onnistuu, kun osaa tarjota toimivia ja luotettavia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Lue lisää asiantuntijatarinoita

Komponenttien on oltava luotettavia, siksi meillä on työssämme suuri vastuu", toteaa Wexonin asiantuntija Mats Löfman.

Mats Löfman on toiminut Wexonilla asiantuntijana paineen, lämpötilan ja mittauksen alueilla jo yli 20 vuotta. Huippuammattilaisena hän tunnistaa asiakkaiden vaativimmatkin haasteet ja löytää ratkaisut.

Mats on ollut mukana Wexonin kansainvälisissä tehtävissä. Lisäksi hän vastaa monista asiakkuuksista, kuten yhteistyöstä Fimetin kanssa.

”Terveysteknologian saralla kilpailu on kovaa, ja tuotteiden tulee olla laadukkaita sekä käyttäjäystävällisiä. Komponenttien on oltava luotettavia, siksi meillä on työssämme suuri vastuu. Wexonilla teemme hommat niin kuin pitää. Ei ole sattumaa, että olemme toimineet Fimetin kumppanina yli 20 vuoden ajan”, Mats päättää.

Kun asiakkaana on tekninen edelläkävijä, eivät tuotteet voi olla perässähiihtäjiä”, toteaa Wexonin asiantuntija Jukka Mikkonen.

Wexonin mekatroniikkapuolen tuotepäällikkö Jukka Mikkonen vastaa muun muassa menestyksekkäästä Polarteknik-yhteistyöstä toimittaen luotettavat ja räätälöidyt ratkaisut asiakkaalle.

Esimerkiksi junan ovet sisältävät komponenttitasolla moottorin, antureita ja johteita. Vaatimukset tuotteille ovat kovat, sillä ovien luotettavuus tulee taata kaikissa tilanteissa. Raidealalla tuotteet pitää räätälöidä vastaamaan toimiala-, operaattori- ja maakohtaisia standardeja.

”Wexonilla kannamme laatuvastuun tuotteistamme. Lisäksi komponentit räätälöidään kuhunkin tarpeeseen. Haluamme tuntea asiakkaamme ja tarjota oikeat ratkaisut. Pyrimme pitkiin asiakassuhteisiin – esimerkiksi Polarteknikin kanssa ratkaisut on löydetty yhdessä jo 20 vuoden ajan”, Jukka Mikkonen kertoo.

Oletko sinä seuraava Wexon-asiantuntija?

Wexonlaisuus on asiantuntijuutta sekä kykyä ja halua palvella asiakkaita joustavasti vaativissakin haasteissa. Asiantuntijatiimimme tukevat toinen toistaan ja työtä tehdään tosissaan muttei totisina.

Olemme osa Wermundsen-monialakonsernia, joka on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys. Lisäksemme konserniin kuuluvat sähkökeskusvalmistaja Gistele Oy sekä kaupan alalla ja elintarviketeollisuudessa toimiva Solotop Oy.

Jätä avoin hakemus

Mahdollisuus kansainväliseen uraan
Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Turussa. Tämän lisäksi toimipisteemme löytyy Virosta.

Edustamme todellista laatua ja asiantuntijuutta
Wexonilla panostamme ensiluokkaiseen laatuun tuotteissa sekä asiantuntija-palveluissamme. Edustamme alojensa johtavia komponenttivalmistajia.

Hyvä yhteishenki
Wexonilla kaikki työntekijät ovat samalla viivalla. Henkilökuntamme tukee aina toisiaan ja juttu luistaa konttorilla. Meillä lähtökohtana on, että töihin on aina mukava tulla.