Facebook Pixel

Ajankohtaista

 1. Kuulumisia Wexonilta

  Kuulumisia Wexonilta

  Arvoisat asiakkaat, maailma on muuttunut tammikuun kirjeeni jälkeen melkoisesti. Ukrainan kriisi heittää varjonsa näkymiin ja syventää osaltaan kovasta kysynnästä johtuvaa materiaalien saatavuushaastetta. Wexon jatkaa asiakkaiden palvelemista ja toiminnan kehittämistä strategian mukaisesti. Panostamme laatuun, asiantuntijuuteen ja tuotteiden saatavuuteen.
   
  Wexon vastaa muuttuneeseen tilanteeseen syventämällä yhteistyötä hyviksi havaittujen päämiesten kanssa entisestään ja kasvattamalla varastoa. Keskittymällä valittuihin laadukkaisiin päämiehiin pystymme hankkimaan tavaraa sujuvasti, ja toisaalta taistelemaan myös kustannusten nousua vastaan. Olemme käynnistäneet useille uusille asiakkaille tuotekohtaisen puskuroinnin, jolla pystymme turvaamaan saatavuutta ja toisaalta vapauttamaan asiakkaiden käyttöpääomaa varastosta.
   
  Wexon on osa Wemundsen-konsernia, johon on kevään aikana liittynyt myös Kovartek Oy. Kovartek jatkaa itsenäisenä yrityksenä, mutta tulemme jatkossa

  Lue lisää »
 2. Wexonin avulla kunnonvalvonta kuntoon

  Wexonin avulla kunnonvalvonta kuntoon

  Kutsumme itseämme laadunmetsästäjiksi syystä: etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa nousisi uusiin korkeuksiin. Kokeneet asiantuntijamme ovat apuna tuotekehityksestä toimitukseen asti.
   
  Värähtelyjen ja äänitasojen seuranta on olennainen osa pyörivien laitteiden, kuten moottorien, pumppujen ja kompressorien ennakoivaa kunnonvalvontaa, joka auttaa välttämään ennenaikaiset laakeri- ja laiterikot. Muutokset tärinätasoissa kertovat aina muuttuneista käyttöominaisuuksista ja auttavat usein havaitsemaan alkavan vikaantumisen ennen kriittistä laiterikkoa.
   
  Wexon on ottanut valikoimaan SPM Instrumentin huippulaadukkaat kunnonvalvontatuotteet vaativimpiinkin sovelluksiin ja käyttökohteisiin. Yleisimmät mallit löytyvät suoraan varastostamme ja autamme sinua mielellämme löytämään

  Lue lisää »
 3. Vedenkestävä luottamus ja valtameren kokoinen vastuu

  Rauma Marine Constructionsin telakka kesällä 2021. Oikealla rakenteilla oleva Wasalinen Aurora Botnia, vasemmalla Tallink MyStar. Kuva: Rauma Marine Constuctions / Sammeli Korhonen.

  Rauma Marine Constructions (RMC) on vuodesta 2014 toiminut suomalainen laivanrakennusyhtiö. Yhtiö on erikoistunut jäänmurtajien, matkustaja-autolauttojen sekä puolustusvoimien ja viranomaisten tarvitsemien alusten kehittämiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon. RMC:llä työskentelee yli 200 laivanrakennuksen asiantuntijaa, jotka johtavat yhteistyötä projektien toteutuksesta vastaavien kymmenien kumppaniyritysten kanssa.Etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa virtaisi sujuvasti. Magneettisia virtausmittareita valmistava ISOIL on uusimpia tuotemerkkejämme ja olemme erityisen ylpeitä merkin laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista. 

   

  RMC:n laaja kumppaniverkosto mahdollistaa laivatilaajien eri tarpeisiin räätälöitävien alusten rakentamisen. 


  Konesuunnittelun hankintaan keskittynyt Jyri

  Lue lisää »
 4. Wexon saa liiketoimintasi virtaamaan

  Wexon saa liiketoimintasi virtaamaan

  Etsimme jatkuvasti parhaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin, jotta heidän liiketoimintansa virtaisi sujuvasti. Magneettisia virtausmittareita valmistava ISOIL on uusimpia tuotemerkkejämme ja olemme erityisen ylpeitä merkin laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista. 


  Wexonilla on ISOIL-tuotteista paljon korkealuokkaisia vaihtoehtoja, joista valitset helposti sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja oheislaitteet. Koska virtausmittarin valinta riippuu täysin käyttökohteesta, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa oikean tuotteen valinnassa. Tilaaminen meiltä on mutkatonta ja turvallista.

  KUN ASIANTUNTEMUS RATKAISEE!


  Lue lisää »
 5. Wexon - kumppanisi Marine-tuotteissa

  Wexon - kumppanisi Marine-tuotteissa

  Meriteollisuuden tilauskirjat ovat täyttyneet pandemian alkuvaiheen epävarmuuden jälkeen upeasti. Suomen telakoilta ja meriteollisuuden alihankkijoilta saadaan hyviä uutisia ja koko klusteri niiden ympärillä on palautumassa parin vuoden takaisista haasteista.

   

  WEXON ASIANTUNTIJUUS:

  • Wexon on mukana tässä kehityksessä. Valikomastamme löydät venttiilit, anturit, mittalaitteet ja mekatroniikkatuotteet vaativiin marine-sovelluksiin. Asiantuntijamme auttavat oikeiden tuotteiden valinnassa päämiestemme laajasta valikoimasta.

  WEXON PALVELUT: 

  • Wexon on ketterä ja luotettava tuotekehityskumppani, joka joustaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme tukevat projekteja ja suunnittelua. Verkkokauppamme helpottaa varastotuotteiden tilauksia, toimitukset ovat nopeita ja luotettavia - hankkeesi rullaavat keskeytyksettä. 
  Lue lisää »
 6. Vety on kestävän kehityksen nouseva energiamuoto

  H2 Green renewable energy

  Vety on kestävän kehityksen nouseva energiamuoto, jonka kaikkia mahdollisuuksia ei ole vielä löydetty. Suomessa on vahva ja kasvava vetyteknologian ympärille kehittynyt yritysjoukko - ja monia jo käynnissä olevia projekteja.

  Lue lisää »
 7. Wexonilla nyt koko Huba Control valikoima saatavana!

  Wexonilla nyt koko Huba Control valikoima saatavana!

  Huba Control on kilpailukykyinen toimittaja ja valmistaa komponentteja yksinomaan paineen ja virtauksen mittaukseen. Tuotantoon kuuluu painekytkimiä, antureita ja painelähettimiä.
  Keskittymällä näihin tuotealueisiin Huba Control on onnistunut kehittämään laajan kirjon innovatiivisia tuotteita, jotka kattavat useimmat käyttökohteet koneiden, laitteiden ja järjestelmien prosessien optimoimiseksi. Nyt koko Huba Control valikoima saatavilla Wexonilta.

  Lue lisää »
 8. Kuinka kirjaudun verkkokauppaan

  Kuinka kirjaudun verkkokauppaan

  Kirjautumalla näet varastotilanteen ja tuotekohtaiset alehinnat.

  1. MIKÄLI OLET JO ASIAKKAAMME

  Ota yhteys asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia ja ilmoittamalla nimesi ja yrityksesi.

  Asiakaspalvelu:

  Minna Koskela 09 - 2904 413 minna.koskela@wermundsen.fi
  Petra Oksanen 029 005 5526 petra.oksanen@wermundsen.fi

  Ilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostitse kirjautumisohjeet verkkokaupan tilillesi.

  2. MIKÄLI ET OLE VIELÄ ASIAKKAAMME

  Luo yrityksellesi tili kohdassa KIRJAUDU. Ilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostitse kirjautumisohjeet verkkokaupan tilillesi. Ethän luo uutta tiliä itsellesi mikäli olet jo Wexonin asiakas.

  3. HOIDA TILAUKSET JATKOSSA VERKOSSA

  Lue lisää »
 9. Uutisia uudelle vuodelle 2022

  Uutisia uudelle vuodelle 2022

  Arvoisa asiakas,
  Vuosi 2021 oli Wexonille kasvun rakentamisen ja kehityspanostuksen aikaa. Keskityimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja markkinatilanteeseen muun muassa palkkaamalla uutta henkilökuntaa, kasvattamalla tuotevarastoamme ja lanseeraamalla uuden verkkosivuston.
   
  Olen ollut iloinen siitä, että asiakkaamme ovat luottaneet meihin ja monet uudet yritykset ovat löytäneet Wexonin yhteistyökumppanikseen. Uudet joukkueemme jäsenet ovat päässeet nopeasti vauhtiin ja koko asiantuntijatiimimme on tehnyt hartiavoimin töitä ratkaisujen löytämiseksi jokaiselle asiakkaalle.

  Markkinatilanne on ollut maailmanlaajuisen komponenttipulan vuoksi haastava. Olemme kuitenkin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kyenneet tarjoamaan nopeita toimitusaikoja ja varmistamaan tavaran saatavuuden. Hyvät päämiessuhteet ja ennakointi ovat myös mahdollistaneet kilpailukykyisen hankinnan, josta asiakkaamme

  Lue lisää »
 10. Asiantuntijoiden ratkaisut LVI/HVAC-tarpeisiinn

  Asiantuntijoiden ratkaisut LVI/HVAC-tarpeisiinn

  Magneettiventtiilit lämmitykseen, jäähdytykseen ja käyttöveteen

   
   

                                L133                                                    L182

  Lämmitys- ja jäähdytyskohteisiin suosittelemme L133 sarjaa. L133 on suunniteltu suljettuun kiertojärjestelmään, jossa ei ole paine-eroa

  Lue lisää »
Sivu
Hakutermit Tietosuoja ja evästekäytäntö Evästeiden asetukset Copyright © 2022 Wexon