Leo Lemmetyinen tuntee teollisuusventtiilit

Kun on ollut alalla pitkään töissä, tuntee tuotteet, toimintaympäristön ja asiakkaat – ja asiakkaat tuntevat sinut. Leo Lemmetyisen oli helppo tulla Wexonille maaliskuun alussa asiakkuuspäälliköksi ja ottaa vastuulleen teollisuusventtiilien myynnin, sillä hän tunsi alan todella hyvin. 

”Olen työskennellyt tällä alalla pitkään, vain yritykset ovat silloin tällöin vaihtuneet matkan varrella. Suomessa on pienet piirit, ja tunnen laajalti alan väkeä”, kertoo Lemmetyinen.

Yli 20-vuotisen uransa aikana Lemmetyinen on ollut töissä mm. Norgrenilla, Metal Workilla ja AVS:llä. Hän on työskennellyt venttiilien ja pneumatiikan parissa niin myynnissä kuin tuotepäällikkönäkin. Vuonna 2023 hänelle tarjoutui mahdollisuus pitää taukoa työelämästä.  

”Ajattelin ottaa hetken aikaa rennosti ja touhuta mukavien asioiden ja harrastusten parissa. Se oli rentouttavaa aikaa. Harrastan mm. rumpujen soittoa, ja kävin soittamassa eri kokoonpanoissa ulkomaita myöden. Minua kyseltiin kyllä eri yrityksiin töihin, mutta olin vakuuttunut, että se oikea tilaisuus kyllä odottaisi minua vielä hetken”, Lemmetyinen muistelee irtiottoaan työelämän kiireistä.

Yksi kyselijöistä oli Wexon, joka lopulta myös vei voiton ja sai tiimiinsä alan rautaisen ja varmaotteisen ammattilaisen. Lemmetyinen tunsi Wexonilaisia entuudestaan niin työelämästä kuin vapaa-ajaltakin. Se myös vakuutti hänet siitä, että työnteko Wexonilla tulisi olemaan mieluisaa. 

”Kolme kuukautta on kulunut nopeasti. Olen kiertänyt asiakkaita ja tehnyt Wexonia tutuksi. Hyviä kauppoja on tehty ja ympärillä on loistava työporukka”, kertoo Lemmetyinen tyytyväisenä.


Ota yhteyttä:

Leo Lemmetyinen
Asiakkuuspäällikkö, Venttiilit ja pneumatiikka
Puh. 09 2904 4173 | Sähköposti: leo.lemmetyinen@wexon.fi