Oikea kumppani tuo varmuutta ja kilpailukykyä


Teknisten laitteiden ja laitosten suunnittelu, materiaalien hankinta ja kunnossapito ovat erikoisosaamista vaativia tehtäviä. Odotukset laadukkaiden komponenttien löytämiseksi nopeasti, edullisesti ja lyhyellä toimitusajalla teollisuuden erityistarpeeseen korostuvat, etenkin globaalin kilpailun kiristyessä.

"Digitalisaatio mahdollistaa ajantasaisen tuotehallinnan sekä joustavan asiakaspalvelun henkilökohtaista kumppanuutta unohtamatta", kertoo Wexonin toimitusjohtaja Otso Ikonen Tekniikka&Talous -lehden blogissaan.
Oikea kumppanin valinta helpottaa haasteellisissa tilanteissa.

Wexonin asiantunteva organisaatio kykenee tukemaan suunnittelua ja vapauttamaan myös hankinnalle ja kunnossapidolle arvokasta aikaa kokonaisuuden hallintaan. Eri sovellusten ymmärtäminen ja ammattitaidon kerryttäminen juuri tiettyyn tarpeeseen sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa kestää vuosia, mutta tarjoaa loppupelissä huomattavaa lisäarvoa asiakkaalle.

Teknisten komponenttien hankkiminen on verkkoympäristössä periaatteessa helppoa, mutta tarjonta on valtava ja tuotteen laadun, oikeellisuuden ja aitouden varmistaminen usein hankalaa. Kopioita ja heikkolaatuisia jäljennöksiä on liikkeellä runsaasti.

"Sujuva yhteistyö ja luottamus kumppanin asiantuntijuuteen korostuvat entisestään", sanoo Otso.

Viimeisen vuoden tapahtumat ovat osoittaneet myös toimitusketjujen haavoittuvuuden. Pandemia sulki satamia, mullisti lentorahtiliikenteen ja aiheutti lopulta konttipulan. Suezin kanavan haveri keskeytti liikenteen yhdessä maailman vilkkaimmista väylistä pitkäksi aikaa. Nämä ja monet muut ilmiöt aiheuttivat vakavia häiriöitä ja horjuttivat erityisesti sellaisia yrityksiä, jotka olivat rakentaneet toimintansa pelkästään kaukotuonnin varaan.

Lue tästä Otson koko blogi Tekniikka&Talous -lehdessä

Ollia on vaikea päihittää – 47 vuoden työura Wexonilla vaihtui vauhdin hurmaan!

Wermundsen-konsernin ja Wexonin historia ulottuu aina vuoteen 1974 asti, jolloin myös nuoren Pohjois-Karjalasta kotoisin olevan Olli Sirkkiän työura juuri perustetussa Oy Stork AB:ssa alkoi. Lähes viiden vuosikymmenen ansiokkaan työuran jälkeen Olli jäi ansaitulle eläkkeelle. 47 vuoden työura on luonnollisesti Wermundsen yhtiöiden ennätys, jota on vaikea rikkoa. Olli aloitti yrityksen ensimmäisenä ja ainoana työntekijänä omakotitalon kellarissa ja hän on nähnyt aitiopaikalta yrityksemme koko kehityskaaren tähän päivään saakka. Ollin työtehtävät ovat vaihtuneet myynnistä talouteen ja lopulta Wexonin myyntiin.

Mukavia ja leppoisia eläkepäiviä sinulle, Olli, toivottaa koko Wermundsen-konsernin henkilökunta sekä lukuisat yhteistyökumppanit!