Oletko sinä uusi asiakkuuspäällikkömme?

Wexon on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä teknisten komponenttien asiantuntijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Panostamme laatuun tuotteiden lisäksi myös asiantuntijapalveluissamme, tarjoamme yksilöllisiä palveluratkaisuja suunnittelusta toteutukseen. Vahvat osaamisalueemme ovat prosessiteollisuus, teollisuusautomaatio ja mittauksen eri osa-alueet. Edustamme alan johtavia komponenttivalmistajia ympäri maailmaa.

Wexon työllistää Suomessa yli 15 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9,4 MEUR. Suomen lisäksi Wexonilla on toimintaa Venäjällä sekä Baltiassa. Wexon Oy on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys ja osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 28,4 MEUR ja henkilöstömäärä noin 120.

Haemme nyt vahvistusta yritysmyyntiimme, paine- ja lämpötilatuotteiden ja -ratkaisujen asiakkuuspäällikköä.

Tehtävänäsi on Suomen markkinoilla tunnettujen laatutuotteiden, uutuuksien ja ratkaisujen myynti nykyisille asiakkaillemme sekä systemaattinen uusasiakashankinta. Sovit asiakastapaamiset itse proaktiivisella otteella ja hallitset koko myyntiprosessin aina ensimmäisestä kontaktista tilaussopimukseen. Konsultatiivisena ratkaisumyyjänä osaat pureutua asiakkaan liiketoimintaan ja ehdottaa kokonaisuuksia vaativiinkin tarpeisiin. Asiakkuuspäällikkönä vastaat myös määriteltyjen päämiestemme budjetoidusta tuotemyynnistä sekä päämiesyhteistyöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta teknisen alan myynnistä. Reipas tiimihenki ja kiinnostus koko yrityksen palveluihin ja tuotteisiin ovat valttikortit onnistumiseen.

Olet myös tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen myynnin monitaituri. Osaat kartoittaa ja kontaktoida potentiaaliset asiakkaat, kykenet ymmärtämään heidän liiketoiminnan tarpeet ja tarjoamaan niihin parhaita ratkaisuja. Wexonilla on lukuisia vuosikymmeniä kestäneitä asiakassuhteita, kumppaneita, jotka luottavat perheyrityksemme asiantuntijoihin ja dynaamiseen asioiden hoitamiseen.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan joukkueeseemme!

Saat ammattilaisorganisaation tuen, kansainväliset päämiehet ja laatutuotteet, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Sami Lehto +358 50 525 7755. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa 21.3. mennessä osoitteeseen info@talenthunters.fi