Tervetuloa Tutustumaan Wexonin Tuotteisiin Yhdyskuntatekniikan Näyttelyyn 10.–11.5.2023

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan parhaiden asiantuntijoidemme kanssa! 


Näyttelyssä esittelyssä

Ultraäänimittari Pulsar PTFM 6.1

Pulsarin uusi 2-johdin tutka-anturi on innovatiivinen laite, joka sopii nesteiden ja kiintoaineiden pinnankorkeuden mittaukseen. Laitteen käyttöönotto on helppoa Bluetooth-yhteyden avulla ja web-pohjainen appi sopii yhteen kaikkien laitteiden kanssa (Android, iOS, Windows).

Ylläpitoa helpottaa tilanteen mukaan väriä vaihtavat ”liikennevalot”, jotka kertovat laitteen tilan.

Uusi tutka pinnankorkeuden mittausanturi

PTFM on IP67 suojattu ja kestää upotuksen veteen. Kirkkaan näytön ansiosta toimii hyvin kirkkaassa auringonvalossa. Laitetta on helppo ladata USB-C portin kautta. Sisäänrakennetun dataloggerin avulla virtaustrendien seurattavuus on helppoa.
Käyttölämpötila: -40.....+150°C

 

Pulsar PTFM 6.1 -mittari on nyt saatavana demokäyttöön. Lainaa tuotetta testausta varten tai pyydä meitä esittelemään sitä.


Magneettinen virtausmittari ISOIL MS2500

Laipallinen virtausmittari sähköä johtavien nesteiden virtauksen mittaamiseen. Tuote on laajasti hyväksytty. Se on valmistettu hiiliteräksestä ja haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä.

Magneettinen virtausmittari ISOIL MS1000

Laippojen väliin asennettava magneettinen virtausmittari. Tuote on laajasti hyväksytty. Mittarin materiaalina hiiliteräs ja ruostumaton teräs. 

Magneettinen virtausmittari ISOIL MV800 ISOMAG

Erittäin tarkka mittari. Elektroniikka MID-hyväksyntä, soveltuu kiinteisiin asennuksiin. Tuotteessa on erinomainen tarkkuus 0,25% mittausalueesta.

Sähkömagneettinen virtausmittari ISOIL MV255 FLOWIZ

MV255 on varustettu langattomalla tiedonsiirrolla. Korroosiolta suojattu kotelointi. Dataloggeri, korkea taajuus 0,25% mittausalueesta. Tuote on laajasti hyväksytty.


Pintapainelähetin 711

Nestepintojen mittaamiseen. Sopii erityisesti esim. jätevesien jätepintojen mittaukseen. Saatavana 3-300 m kaapelilla, juomavesihyväksyttynä ja ATEX malleja räjähdysvaaralliseen tilaan. Varastossa yleisimmät mittausalueet, kuten 0-5m/4-20mA 10m PE kaapelilla. Mittausalueet: 0...0.1 - 16 bar, tarkkuus: < 0.3% fs, kaapeli: PE tai PTFE. Soveltuu myös merivedelle.  

Kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit

2E-sarjan kaksoisepäkeskeiset läppäventtiilit takaavat hyvän tiiviyden useimmissa teollisuuden käyttökohteissa.
Kokoalue: DN50-DN800, lämpötila-alue: -55°C....+325°C, painealueet: 16 bar / 25 bar / 40 bar / 50 bar, tiivis kahteen suuntaan, tiiviysluokat: Class A (metallitiivisteisenä class C). 

Vinoistukkaventtiilisarja Ascon 290D

Vinoistukkaventtiilit tarjoavat luotettavaa nesteenhallintaa teollisissa sovelluksissa, jotka ohjaavat ilmaa, inerttejä kaasuja, vettä, öljyä, höyryä, kuumaa vettä sekä erilaisia teollisuuden prosesseissa tarvittavia apunesteitä. Venttiileille on saatavilla runsas valikoima erilaisia runkovaihtoehtoja, sertifikaatteja ja diagnostiikkaa.  


Tervetuloa tapaamaan meitä! 

Harri Korhonen

09 2904 4141

harri.korhonen@wexon.fi

Lauri Talvio

09 2904 4152

lauri.talvio@wexon.fi

Sakari Starkkila

09 2904 4156

sakari.starkkila@wexon.fi

Mats Löfman

09 2904 4160

mats.lofman@wexon.fi


Wexon – teknisten komponenttien asiantuntija

Käy tutustumassa viimeisimpiin uutisiin, uutuuksiin
ja tuoteluetteloon myös verkkosivuillamme.


wexon.fi