Wexonin asiantuntijat ja kotimainen Polarteknik yhteistyössä jo 20 vuotta

Polarteknik Door Systems on Euroopan johtava raidekaluston palo- ja väliovijärjestelmien toimittaja. Ovijärjestelmiä käytetään matkustajien turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseen niin metroissa, junissa kuin yksittäisissä vaunuissa. "Tekninen kehitystyömme perustuu ennen kaikkea turvallisuuteen, luotettavuuteen ja järjestelmän elinkaarikustannusten optimointiin", kertoo Polarteknikin toimitusjohtaja Tomi Ojala.

"Yhteistyö Wexonin kanssa toimii kuin junan ovet."

"Wexonin tarjoamat lisäarvopalvelut ovat yksi syy vuosien yhteistyöhön. Wexonin asiantuntijat ovat joustavia ja tuntevat toimialamme sekä vaatimuksemme hyvin", Ojala jatkaa.

ESIMERKKEJÄ WEXONIN ASIANTUNTIJAPALVELUISTA:

  • Varastointipalvelut > mahdollisuus sopia joustavasti tarvittavista puskurivarastoista
  • Tarpeiden ennakointi > historian, kulutuskäyttäytymisen ja ennustetiedon perusteella reagointi
  • Laatuvastuu tuotteista > toimiva yhteistyö ja suorat yhteydet komponenttien valmistajiin
  • Tekninen osaaminen uusien komponenttien valinnassa ja teknisessä tuessa
  • Toimitusvarmuus ja luotettavuus toimittajana

Kun asiakkaana on tekninen edelläkävijä, eivät tuotteet voi olla perässähiihtäjiä

Suomen johtavana teknisten komponenttien asiantuntijana ja maahantuojana Wexon kantaa laatuvastuun tuotteistaan. Tämä helpottaa asiakkaan työmäärää. "Olemme tekninen edelläkävijä, ja tarvitsemme usein räätälöityjä ratkaisuja pystyäksemme vastaamaan niin projektikohtaisiin erityisvaatimuksiin kuin jatkuvasti kehittyvään kilpailuun", Polarteknikin Tomi Ojala sanoo.

Sähköllä sekä paineilmalla toimivat junan ovet sisältävät komponenttitasolla mm. moottorin, antureita ja johteita. Vaatimukset tuotteille ovat kovat, sillä ovien luotettavuus tulee taata kaikissa tilanteissa. Raidealan erityisten vaatimusten myötä tuotteita pitää räätälöidä vastaamaan niin toimiala-, operaattori- kuin maakohtaisia standardeja.

"Kaikki tuotteet räätälöidään Polarteknikin vaativiin tarpeisiin. Yhdessä on löydetty ratkaisut jo 20 vuotta", komppaa Wexonin mekatroniikan tuotepäällikkö Jukka Mikkonen.

Tutustu mekatroniikan tuotevalikoimaamme tästä.