Coriolis massavirtausmittari Rheonik RHM12L

Toimitusaika, mikäli tuotetta ei ole varastossa (työpäiviä):

35
Rheonik Sarja RHM

• Coriolis massavirtausmittareiden toiminta perustuu kahteen rinnakkaiseen putkeen joiden vakiotaajuinen värähtely saadaan aikaan kahdella kelalla. Kun virtaava aine saapuu näihin kahteen värähtelevään putkeen aikaansaaden Coriolisvoiman. Coriolisvoima ilmenee kun virtausaineen massa taivuttaa putkistoja keskitasoon nähden sisään- ja ulospäin. Vaihe-ero mitataan kahdella anturilla ja muutetaan ulostuloviestiksi.

• Coriolismassavirtausmittari mittaa virtausaineen tiheyden.
Mittaputkien joustavuus ominaisuudet riippuvat myös lämpötilasta joten Coriolis massavirtausmittarissa on lämpötilanmittaus lämpötilakompensointia varten.

• Edellä mainituista syistä Coriolis massavirtausmittauksen ensisijaiset mittaukset ovat massavirtaus, tiheys ja lämpötila, joten mittarista saadaan mitattua kolme eri suuretta. Tilavuusvirtaus voidaan määrittää massavirtauksen ja tiheyden perusteella.

• Rheonik:n Coriolis massavirtausmittareissa on uniikki omega muotoinen rakenne, joka mahdollistaa massavirtausmittauksen myös sovelluksissa, joissa on hyvin korkea paine tai lämpötila.

• Rakenteen etuihin kuuluu, että mittari ei vaadi erillistä painekompensointia ja siinä voidaan käyttää paksumpia putken seinämiä, kuin muissa massavirtausmittarirakenteissa. Paksumpi putkisto aikaansaa pidemmän käyttöiän hankaavilla ja korrosoivilla aineilla. Rheonik:n omega rakenteessa mittausosio on erotettu putkistosta siten, että prosessiputkiston värähtely ja putkiston lämpölaajeneminen eivät häiritse mittausta. Omega rakenteessa oleva suuri massa mahdollistaa jatkuvat toiminnon, vaikka virtauksessa on vaimentavia tekijöitä kuten kaasukuplia tai epähomogeeninen virtausaine.

• Mittarin värähtely saadaan aikaan pienellä energialla, joten mittaus on luonnostaan vaaraton (Ex i). Virtausmittarin ominaistaajuuttaa voidaan helposti muuttaa säätämällä massavarsia. Joten putkisto materiaali voidaan muuttaa esimerkiksi Tantaaliksi tai Hastelloy:ksi muuttamatta itse mittarin muotoilua.
Tekniset ominaisuudet
Sarja RHM 12
Tuotetyyppi Coriolis massavirtausmittari
Min. tilavuusvirtaus (l/min) 1
Maks. tilavuusvirtaus (l/min) 100
Min. virtausaineen lämpötila (°C) -196
Maks. virtausaineen lämpötila (°C) 350
Maks. paine (bar) 790
Mittauslaitteen tyyppi Coriolis-virtausmittari
IP-luokka IP65
Valmistaja Rheonik