Olet täällä

Moottorit

Moottoreiden valkoimastamme löydät monipuoliset DC-, AC- askel- ja lineaariaskelmoottorit eri käyttötarpeisiin. Monipuolisesta mekatroniikan DC-, AC-, askel- ja lineaariaskelmoottorit osioista löydät tarpeillesi soveltuvan ratkaisun.

Planeettavaihde on loistava vaihtoehto kun tarvitaan suurta momenttia pieneen kokoon. Etuina planeettavaihteissa on mm. suuri välityssuhde valikoima, hiljainen ja kestävä. Planeettavaihteet sopivat sekä DC- että AC – servomoottoreihin monenlaisissa sähköisesti säädettävissä laitteissa. Planeettavaihteita hyödynnetään mm. ovien lukitusmekanismeissa, ovien avaukseen ja sulkemiseen, tuolien, sänkyjen yms. säätämiseen, roboteissa, työstökoneissa, painokoneissa ja erilaisissa kuljettimissa. Myös paineilmakäyttöisissä moottoreissa planeettavaihdetta käytetään sen hyvän hyötysuhteen johdosta.

Kulmavaihde, tässä tapauksessa oikeammin kierukkavaihde, sopii erityisesti esimerkiksi sahateollisuuden koneisiin, joiden kuormitus on epätasainen tai iskumainen. Kulmavaihteen etuna on vahvuus, se kestää useita käynnistyksiä, suunnanvaihtoja ja suuria säteittäisvoimia. Vaihteen runko on suunniteltu mahdollisimman pieneksi painon ja koon minimoimiseksi.

Ammattitaitoinen myyntihenkilökuntamme auttaa teitä kaikissa moottoreihin liittyvissä kysymyksissä puh. 09-290 440.

Ota yhteyttä