Olet täällä

Virtausratkaisut Wexonin asiantuntijoilta

Laaja virtausmittausvalikoimamme kattaa runsaasti eri mittaustapoja. Monessa sovelluksessa voidaan käyttää useampaa eri mittausmenetelmää, joilla on kaikilla omat ominaispiirteensä. Sen vuoksi pyrimme aina selvittämään mahdollisimman tarkasti asiakkaamme sovelluksen ja löytämään yhdessä sopivimman ratkaisun. Näin asiakkaamme saavat tuotteesta suurimman mahdollisen hyödyn. Asiantuntijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut niin nesteille, kaasuille kuin höyryille.

Wexon - Keeps your business flowing

Wexon - Virtaus tuotteet

Lataa Virtaus-tuoteluettelo Siirry yhteydenottolomakkeeseen

Wexonin virtausmittarit

Wexonilta löydät laadukkaat virtausmittarit niin nesteille, kaasuille kuin höyrylle. Wexonin asiantuntijoilla on laaja kokemus eri virtausmittaustavoista ja me pyrimme aina tarjoamaan asiakkaallemme heidän sovellukseensa parhaiten soveltuvan tuotteen.

Kun mitataan nesteiden virtausta, mittarin valintaan vaikuttavat nesteen ominaisuudet, kuten viskositeetti, tiheys, lämpötila, paine ja sähkönjohtavuus sekä asennuspaikka. Lisäksi valintaan vaikuttaa käytetäänkö mittaria sovelluksessa, jossa virtaus muuttuu nopeasti, kuten annostelussa.

Wexonin valikoimasta löytyy myös mittarit, joita voidaan käyttää esimerkiksi eri kemikaalien lastauksessa. Jotkin virtausmittarit voidaan varustaa myös lämpötila-antureilla jolloin virtausmittaria voidaan käyttää lämpöenergian mittauksessa. Useat mittarit voidaan myös varustaa paristoilla, jolloin mittaus voidaan tehdä kohteissa, joissa sähköä ei ole saatavana.

Virtausmittareistamme on saatavana analogiset ulostuloviestit ja ne voidaan varustaa usein myös jollakin kenttäväylällä. Useissa virtausmittareissa on myös paikallisnäyttö ja painikkeet, joiden avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.

Kaasujen virtausmittauksen haasteelliseksi tekee, että kaasun tilavuus muuttuu mikäli kaasun paine tai lämpötila muuttuvat. Siksi suosittelemme usein kaasujen virtausmittauksessa massavirtausmittausta, jolloin paineen ja lämpötilan muutokset eivät vaikuta mittaukseen.

Höyryn virtausmittauksessa suosittelemme Vortex virtausmittareita, jossa höyryputkessa oleva anturi aiheuttaa pienen painehäviön, jolloin putken seinämille kondensoitunut vesi höyrystyy. Vortex mittari voidaan myös varustaa paine- ja lämpötila-antureilla, jolloin voidaan mitata suoraan lämpöenergiaa. Lisätietoja eri mittaustavoista löydät virtausmittaus sivustoiltamme. Meihin voi ottaa aina yhteyttä ja autamme mielellämme virtausmittarin valinnassa.

Kaikissa virtaukseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen:

Lassi Valo

Lassi Valo
Myyntipäällikkö
09 - 2904 4144

Harri Korhonen

Harri Korhonen
Aluemyyntipäällikkö, Kuopio
09 - 2904 4141

Jim Wirtanen

Jim Wirtanen
Tuotepäällikkö - myynti
09 - 2904 4165

Ilkka-Ville Inkinen

Ilkka-Ville Inkinen
Asiakkuuspäällikkö, Turku
09 - 2904 4149

Virtaus-sektorilla edustamiamme merkkejä:

KEM Küppers Elektromechanik
Rheonik
CS-Instruments
Henke Sass Wolf
Katronic
Flow-Mon
Azbil
Vögtlin
Tecfluid
Fantini Cosmi
Transus Instruments
Lake Monitors
Isoil
Grundfos
Pulsar Measurement

Ota yhteyttä