Asiantuntijuuden uusi ulottuvuus – kaikki käden ulottuvilla

 

Wexonin asiakastuki on nyt entistäkin tehokkaampaa

Uuden verkkokauppamme myötä tuotteiden etsiminen, tuotetietojen ja hintojen kerääminen, tuotevertailu ja varastotilanteen tarkastaminen onnistuvat asiantuntijoiltamme käden käänteessä.

Verkkokaupasta on nyt löydettävissä lähes kaikki varastossa olevat tuotteemme ja lisää tulee koko ajan. Mikäli tarvitset erikoistuotteita vaativiin tarpeisiin, kokonaisratkaisuja, uuden tuotteen etsimistä maailmalta tai kumppania tuotekehitykseen, ota yhteyttä alasi ammattilaisiin - Wexonin asiantuntijoihin.

Pistetään lisää virtaa liiketoimintaasi – yhdessä!

Wexon vahvistuu jälleen

Asiantuntijatiimimme vahvistui jälleen, kun Vesa Seiriö aloitti elokuussa mekatroniikan asiakkuuspäällikkönä. Vesalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus konetekniikan alalta. 
 
”Edelliset 13 vuotta työskentelin Movetec Oy:lla. Tehtäväkenttäni oli monipuolinen, erikoistumisalueitani olivat mm. DC- ja askelmoottorit. Lisäksi akselikytkimet ja planeettavaihteet ovat tulleet vuosien saatossa erittäin tutuiksi”, Vesa kertoo.

Nykyisin Espoossa asuva Vesa on kotoisin Kokkolasta ja opiskellut Oulussa, joten myös Pohjanmaa on alueena hänelle tuttu. Vapaa-ajallaan luonnossa viihtyvän Vesan harrastuksiin kuuluvat metsästys, kalastus, suunnistus ja juoksu.  

Työssä Vesalle tärkeintä on asiakkaiden monimutkaistenkin haasteiden ratkaiseminen. Mekatroniikka-asioissa voit olla yhteydessä Vesaan tai tiimin muihin asiantuntijoihin.